Elena Ionescu, detalii sfâșietoare din mariajul cu fostul soț. ”Nu prea este un tată așa cum ar trebui”

07.03.2020, 11:03
Elena Ionescu, detalii sfâșietoare din mariajul cu fostul soț. ”Nu prea este un tată așa cum ar trebui”
Elena Ionescu, detalii sfășietoare din mariajul cu fostul soț. ”Nu prea este un tată așa cum ar trebui”

Cântăreața Elena Ionescu și-a deschis sufletul la ”Survivor România”. Aceasta i-a povestit Asianei, colega sa din Echipa Faimoșilor, care a fost motivul pentru care a ajuns să divorțeze anul trecut.

Elena Ionescu și partenerul ei de viață, Dragoș Stanciu, au decis să divorțeze anul trecut. Cei doi au împreună un copil, un băiețel pe nume Răzvan. Dragoș Stanciu are o nouă relație în prezent, care este nimeni alta decât fosta lui iubită.

La ”Survivor România”, Elena Ionescu a făcut dezvăluiri despre ceea ce s-a întîmplat în mariajul ei. Artista a afirmat că ea a fost pregătită să devină mamă, însă partenerul ei de viață nu.

”Am stat împreună cam trei ani, dar, după venirea pe lume a copilului, totul avea să se schimbe! Eu am fost pregătită să devin mamă, el, cu siguranță, să fie tată NU! Poate a crezut că totul s-a derulat prea repede… Uneori e şi graba asta. A vrut să mai trăiască un pic, să mai copilărească și a plecat. Aşa a fost să fie. Probabil că iubirea noastră s-a stins la momentul potrivit”, a declarat Elena Ionescu, citată de wowbiz.ro.


Vedeta a vorbit și despre trădările fostului ei soț.

”Îmi este greu să îmi aduc aminte de acea despărțire, dar ea face parte din viața mea și nu am încotro, trebuie să o accept. Eu și soțul meu ne-am iubit, a fost o poveste frumoasă, dar la un moment dat, el a decis să se întoarcă la fosta lui iubită, o domnișoară asistentă TV. Am fost supărată atunci, am simțit multă durere, dar, repet, asta e…Acum, suntem numai eu și băiețelul nostru ca familie, atât, el, din păcate, și cu regret o zic, nu prea este un tată așa cum ar trebui, fiindcă, se implică foarte puțin în creșterea copilului…”, a mai spus Elena Ionescu.

citește și...