Elena Ionescu, declarații despre divorț: „Nu-mi lipsește nimic”

04.10.2019, 14:23
Elena Ionescu, declarații despre divorț: „Nu-mi lipsește nimic”
Elena Ionescu a vorbit despre divorț

Elena Ionescu a făcut recent declarații despre divorț. Cântăreața pare că se simte deja mai bine și e plină de optimism în ceea ce privește viitorul. 

Divorțul Elenei Ionescu la doar un an și jumătate de când s-a căsătorit a luat prin surprindere numeroase persoane. Artista a povestit că au hotărât de comun acord să se despartă, după ce au realizat că s-au căsătorit prea repede și nu au avut timp să se cunoască. 

Zilele trecute, solista a vorbit, într-o emisiune TV, despre cum a reușit să treacă peste momentele grele și să își revină după despărțirea de tatăl copilului său.

Elena Ionescu: „Nu regret nimic”

„Sunt persoane care au nevoie de niște psihologi sau de persoane care să le întărească, însă eu m-am întărit singură. Dincolo de toate, când ai o minune ca și ce am primit eu de la Dumnezeu nu ai cum să nu mulțumești. Mi-a dat ceea ce am avut nevoie, mă simt un om foarte împlinit, nu-mi lipsește nimic. Lucrurile se pot întâmpla la orice nivel. N-am de ce să am regrete, nu regret nimic, eu am trăit tot ce a fost frumos, îmi asum toată relația asta frumoasă. Sunt convinsă că amândoi am greșit, sunt convinsă că am făcut cea mai bună alegere pentru noi. Să fii mamă este o responsabilitate enormă, este cea mai mare realizare a mea.”, a povestit Elena. 

Întrebată dacă își dorește un nou iubit, solista a spus că se concentrează pe viața profesională, însă nu a exclus posibilitatea: „Momentan am multe lucruri de făcut, mă axez pe carieră, pe viitor, Doamne ajută, eu sunt un om deschis”. 

citește și...