Elena Ionescu aruncă bomba despre Grațiela Duban. ”Dacă ea ar fi fost un pic mai liberă de situația conjugală pe care o are…”

10.03.2020, 12:45
Elena Ionescu aruncă bomba despre Grațiela Duban. ”Dacă ea ar fi fost un pic mai liberă de situația conjugală pe care o are...”
Elena Ionescu aruncă bomba despre Grațiela Duban. ”Dacă ea ar fi fost un pic mai liberă de situația conjugală pe care o are...”

Cântăreața Elena Ionescu, una dintre componentele echipei Faimoșilor de la ”Survivor România”, a vorbit despre relația extrem de apropiată pe care Grațiela Duban o are cu Ghiță.

Ghiță și Grațiela Duban, de la echipa Faimoșilor, se înțeleg foarte bine la ”Survivor România”, și au o relație cu totul specială.

 


Despre legătura dintre cei doi a comentat Elena Ionescu, cea care, de când a început competiția difuzată de Kanal D, a avut numeroase altercații cu Grațiela Duban. Toul a pornit de la faptul că Ghiță a refuzat să o nominaliuzeze pe Grațiela Duban pentru eliminarea din concurs.

”Astăzi, l-am simțit bătându-se cu pumnul în piept foarte puternic pentru Grațiela! Chiar dacă nu are niciun motiv pentru a-l vota practic pe Mihai din punct de vedere social, sportiv, îl alege doar pentru faptul că știa că el urma să o aleagă pe ea la duel.

Ce să zic…Ghiță este cel care, cred că dacă i-ar spune Grațiela, mâine, hai să plecăm împreună din această competiție, în cazul în care ea ar fi fost un pic mai liberă de situația conjugală pe care o are, cred că ar renunța și el la acest joc”, a spus Elena Ionescu la ”Survivor România”, potrivit wowbiz.ro.

citește și...