Elena Gheorghe, doliu în pragul sărbătorilor. Bunica artistei a murit

15.12.2021, 20:02

Elena Gheorghe este în doliu. O persoană dragă artistei s-a stins din viață, înainte de sărbători. Artista se pregătește pentru înmormântare. Ai fost și vei rămâne pentru mine un exemplu de bunătate și blândețe”, spune Elena Gheorghe.

Solista trece prin momente foarte grele. Cântăreața a anunțat miercuri că bunica sa din partea mamei a murit. Costin Gheorghe, fratele artistei, a fost cel care a dat vestea tristă. El a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în semn de doliu

Artista a postat un mesaj emoționant a postat artista pe rețelele de socializare.

Elena Gheorghe, în doliu

Drum lin spre cer, bunica mea dragă!
Ai fost și vei rămâne pentru mine un exemplu de bunătate și blândețe!
Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace!”, a scris artista pe Instagram.

Printre urmăritorii care i-au transmis condoleanțe Elenei Gheorghe s-au numărat Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Andrei Ștefănescu și Nicole Cherry.

Acum  cântăreța se pregătește să o conducă pe ultimul drum pe mama Mărioara Man Gheorghe.

Medicii îi mai dădeau puține șanse să trăiască

În urmă cu doi ani de zile, bunica artistei a fost pe cale să își piardă viața. Elena Gheorghe anunța la vremea respectivă că este fericită că bunica ei a fost salvată, iar Dumnezeu a făcut o minune.

La începutul acestui an era cât pe ce s-o pierdem pe bunica. Din punct de vedere medical erau foarte puţine şanse să trăiască însă Dumnezeu a făcut o minune şi ne-a mai lăsat-o să ne bucurăm de ea. Miracolul există şi prin rugăciune îl putem dobândi.

Astăzi bunica, adică străbunica lui Amelie, o învaţă cum să facă gogoşi. Nimic nu e mai frumos pe această lume decât să-i vezi pe ai tăi sănătoşi.

Sănătate tuturor şi multe zâmbete! Încă puţin şi ne vom putea revedea! Va iubesc!”, a scris Elena Gheorghe pe pagina ei de Facebook, în urmă cu doi ani de zile.

citește și...