Elena Băsescu, apariție sexy pe plajă. Iată cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari

28.06.2019, 08:12
Elena Băsescu, apariție sexy pe plajă. Iată cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari

Elena Băsescu a fugit de canicula din București și s-a ”refugiat” pe litoral, acolo unde a surprins pe toată lumea printr-o siluetă de invidiat. Elena, mamă a trei copii, deține rețeta succesului în ceea ce privește lupta cu nedoritele kilograme suplimentare, iar toți cei care au văzut-o au fost încântați.

Elena Băsescu are trei copii – Sofia Anais (5 ani şi 10 luni), Traian Jr. (3 ani şi jumătate) cu fostul soţ Bogdan „Sida” Ionescu şi Anastasia (1 an) cu actualul iubit. Cătălin Tomată.

Click.ro a susprins-o pe Elena Băsescu în timp ce savura o salată uriașă, semn clar că mezina fostului președinte Traian Băsescu a descoperit ”rețeta magică” prin care își poate păstra trupul în parametri de invidiat.

Elena Băsescu și Cătălin Tomată se iubesc din 2017

În urmă cu aproape doi ani, Elena Băsescu a divorţat de Bogdan “Syda” Ionescu, după patru ani de mariaj, din care au rezultat doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior. A redevenit o femeie liberă, iar, în octombrie 2017, CIAO.RO dezvăluia, în exclusivitate, că EBA ar avea un nou iubit. Bărbatul cu care fiica fostului preşedinte al României a început, la momentul respectiv, o relație era chiar Cătălin Tomată, proprietarul unui restaurant din Capitală.

”Cătălin (n.r. iubitul ei) are talent de afacerist, își gestionează singur afacerile. Muncește mult, îl susțin. De când a apărut Anastasia, și-a dorit să facă ceva și pentru copil, nu doar pentru el. Cele mai frumoase momente, la maternitate, când s-a născut Anastasia. Nu a vrut să asiste la naștere, nici eu nu mi-am dorit asta. Mi se pare ceva mult prea intim.

Sunt foarte mulțumită de viața mea. Nu spun nu unei viitoare întoarceri în politică. Aștept să crească un pic copiii. Acum sunt foarte mici, au nevoie de mine, au nevoie să-mi dedic timpul lor 100%”, a mai spus Elena Băsescu.

citește și...