Electric Castle 2020. Ce artiști vor fi prezenți la festival

09.12.2019, 14:31
Electric Castle 2020. Ce artiști vor fi prezenți la festival
Electric Castle 2020. Ce artiști vor fi prezenți la festival

Organizatorii Electric Castle au anunțat ce artiști vor fi prezenți la ediția din 2020 a festivalului de muzică din Bonțida. 

Fanii Electric Castle au confirmat primele nume de artiști care vor participa la ediția de anul viitor a evenimentului din județul Cluj.

Una dintre cele mai bune trupe rock, 21 Pilots, va concerta la Electric Castle 2020. Formația este autoarea celui mai bun album rock al ultimei decade, potrivit Billboard, și se bucură de popularitate fabuloasă peste Ocean. 

Electric Castle 2020. Ce artiști vor fi prezenți

„Primele nume confirmate pentru Electric Castle 2020 împlinesc un vis mai vechi al fanilor festivalului și anume prezența în România a trupei americane. Lansați în 2009, sunt autorii celui mai bun album rock al ultimei decade, care, conform clasamentului întocmit de Billboard, a înregistrat vânzări globale de 6,5 milioane albume și 4 discuri de platină”, au comunicat organizatorii festivalului clujean, pentru Digi FM.

Alți artiști care vor concerta la festival sunt Foals, The Neighbourhood, Fisher, Steven Zhu, Tycho, Floating Points, Purple Disco Machine (PDM), Rezz și Amon Tobin, Alec Benjamin, Camo & Krooked și High Contrast, dar și Meute, care bifează prima prezență la Electric Castle.

 

citește și...