Durere mare pentru Vlad Gherman. Bunica lui a încetat din viață

24.10.2020, 10:16
Durere mare pentru Vlad Gherman. Bunica lui a încetat din viață
Durere mare pentru Vlad Gherman. Bunica lui a încetat din viață

Durere mare pentru actorul și prezentatorul de televiziune Vlad Gherman. Bunica lui s-a stins din viață.

Vlad Gherman trece printr-o mare suferință. Bunica lui a murit. Anunțul a fost făcut de actor pe contul său de socializare.

”Vei ramane mereu in inima mea asa cum ai fost mereu: zambitoare si iubitoare. Tu mi-ai citit prima poveste, tu imi dadeai laptele cu ciocolata in biberon, tu ma faceai sa rad si cand eram suparat. Bunica mea iubita… de astazi esti un inger! ???”, a scrs Vlad Gherman în mediul online.

Vlad Gherman era la sală când a aflat că bunica lui a murit

Vald Gherman a povestit în mediul onliune că se afla la sală atunci când a aflat că bunica lui a murit.

Actorul avea o relație extrem de apropiată cu bunica sa.

”Vă mulțumesc din suflet pentru mesaje. Azi a fost o zi tare ciudată. Ne așteptam cu toții să se ducă. Eram la sală și m-a sunat mama de trei ori și mi-a dat mesaj cu ”Sună-mă”. Am sunat-o imediat și mi-a spus că bunica nu e bine deloc și am plecat într-un suflet și deja plângea și mi-a spus că a plecat. Ea a fost bunica care mi-a fost alături de când m-am născut și care m-a iubit până în ultima zi, a fost perfect conștientă, știa tot ce se întâmplă!”, le-a mărturisit Vlad Gherman celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Cine este Vlad Gherman

Vlad Gherman, în vârstă de 27 de ani, este actor și cântăreț, devenit cunoscut publicului odată cu apariția în serialul muzical ”Pariu cu viața”, unde a jucat în rolul lui Vlad Stănescu.Vlad este de asemenea membru fondator al trupei pop-rock Lala Band. În 2016, după încheierea serialului ce l-a făcut celebru, și destrămarea Lala Band, Vlad Gherman a devenit imaginea Happy Channel.

În anul 2017, l-a interpretat pe Victor Mortante în serialele ”Când mama nu-i acasă” și ”O grămadă de caramele”. În anul 2018, Vlad Gherman i-a dat viață personajului Ioan, în serialul ”Fructul oprit”.

În viața de zi cu zi, Vlad Gherman formează un cuplu cu Cristina Ciobănașu.

 

citește și...