Dulce, sărat sau acru? Ce preferi în funcție de zodia în care te-ai născut

13.03.2021, 11:37
Dulce, sărat sau acru? Ce preferi în funcție de zodia în care te-ai născut
Dulce, sărat sau acru? Ce preferi în funcție de zodia în care te-ai născut

Zodia în care te-ai născut poate spune ce fel de alimente preferi.

Unele persoane preferă alimentele dulci, altele se dau în vânt după cele sărate sau acre. Iată ce gusturi ai în ceea ce privește mâncarea, în funcție de zodia sub care te-ai născut.

Nativii din zodia Berbec preferă alimentele de culoare roșie: preparate cu carne, ardei și roșii. De asemenea, sunt înnebuniiți după dulce și adoră salatele din fructe precum protocale, banane și căpșuni.

Taurii, înnebuniți după deserturi

Persoanele născute sub semnul Taurului adoră deserturile, de orice fel ar fi acestea. Nu vor refuza niciodată ceva dulce, chiar dacă acest lucru nu este tocmai benefic pentru silueta lor.

Nativii din zodia Gemeni preferă și ei alimentele dulci, în special fructele. Desertul idel pentru ei este mousse.

Racii preferă alimentele sărate. Indiferent ce vor avea pe masă, întotdeauna vor alege preparate cu gust sărat.

Leii nu rezistă la miere

Cei născuți în zodia Leului adoră mierea. Gustul dulce este preferatul lor. Însă, sunt înnebuniți și după delicatese precum caviarul.

Persoanele născute în zodia Fecioarei sunt mare amatoare de alimente acre. Murăturile se află în topul preferințelor lor.

Balanțele sunt și ele dependente de dulce. Sunt cucerite de deserturile care conțin fructe precum mure, căpșuni, struguri și cocos.

Scorpionii preferă preparatele sărate

Nativii din zodia Scorpion preferă preparatele sărate. Oricât de condimentată va fi mâncarea, ei vor adăuga mereu încă un pic de sare.

Săgetătorii adoră gustul acru. Din dieta lor zilnică nu vor lipsi niciodată alimentele cu gust sărat.

Cei născuți sub semnul Capricornului preferă mâncărurile acre, dar și picante.

Nativii din Pești, dependenți de dulce

Despre nativii din zodia Vărsătorului vor opta întotdeauna pentru mâncarea sărată. Chiar dacă vor fi pușți în fața celui mai delicios desert, ei vor opta pentru u preparat cu gust sărat.

Nativii din zodia Pești sunt dependenți de dulce. Ar lăsa deoparte orice preparat sifisticat pentru o bucată de ciocolată sau un desert, oricare ar fi acesta.

citește și...