Dramele prin care a trecut Dan Bittman. Ce a povestit despre dispariția părinților săi

14.05.2021, 15:21
Dramele prin care a trecut Dan Bittman. Ce a povestit despre dispariția părinților săi
Dramele prin care a trecut Dan Bittman. Ce a povestit despre dispariția părinților săi

Dan Bittman, solistul trupei Holograf a făcut mărturisiri despre cele mai grele momente din viața sa, respectiv pierderea părinților.

Dan Bittman, solistul trupei Holograf a făcut mărturisiri despre cele maigeele momente din viața sa, respectiuv pierderea părinților.

Dan Bittman, în vârstă de 54 de ani, a povestit, la postul de televiziune Antena Stars, despre cele mai dureroase momente prin care a trecut, și anume moartea părinților săi.

Artistul a dezvăluit că a fost nevoit să cânte chiar la câteva ore după ce și-a pierdut părinții.

Dramele prin care a trecut Dan Bittman. ”Eram praf”

Dan Bittman și-a pierdut părinții la diferență de câteva luni. Tatăl cântărețului a murit în anul 2011, chiar în noaptea de Revelion. Mama lui Dan Bittman a încetat din viață în iunie 2012.

„Tata a murit de Revelion 2011, iar noi aveam 3 spectacole și, dacă nu era colegul nostru, care din păcate nu mai este printre noi, Mihai Coman, care mi-a dat pentru prima dată în viață o pastilă și mi-a zis: ”stai liniștit”, eram praf. Îl văzusem cu câteva ore înainte. Mi-am revenit și am cântat 3 spectacole”, a dezvăluit Dan Bittman , relatează click.ro.

Despre dispariția mamei sale, Dan Bittman a spus: „A doua zi am realizat ce s-a întâmplat. Eram la Sighișoara și tot așa, m-au sunat de acasă să vin că mama a murit. Și am cântat, dar asta e o tragedie de fiecare dată. Eu cel puțin sunt trecut. Acesta e prețul pe care îl plătești pentru meseria asta”.

Ce spunea Dan Bittman despre cum a fost afectat de pandemie

Dan Bittman a vorbit recent despre afacerea sa, dar și despre problemele create de pandemia de coronavirus în plan financiar.

Dan Bittman, asemenea altor artiști, a a avut de suferit de pe urma pandemiei de coronavirus. Acesta are o afacere, un parc de distracții pe malul Lacului Sulimanu.

“Nu deschid afacerea nici în luna mai, are lacătul pe ușă de mai bine de un an. Legea este lege și trebuie respectată. Nu am cum să deschid cu pandemia asta, nu am voie și nu că nu am voie doar eu, ci toți nu avem voie. Momentan stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc? Concerte nu sunt din cauza coronavirusului, nu am unde să merg”, declara Dan Bittman, de curând, pentru impact.ro.

citește și...