Drama unei soliste de muzică populară, moartă într-un cumplit accident de mașină. Avea doar 22 de ani

18.12.2020, 16:33
Drama unei soliste de muzică populară, moartă într-un cumplit accident de mașină. Avea doar 22 de ani
Drama unei soliste de muzică populară, moartă într-un cumplit accident de mașină. Avea doar 22 de ani/ foto: captura tv

Denisa Gog, solistă şi dansatoare la ansamblul folcloric din Dumbrăviţa, Timiș, a decedat, joi (17 decembrie), într-un grav accident de mașină. Interpreta avea doar 22 de ani. 

Accidentul mortal a avut loc joi după-amiază, în localitatea Dumbrăviţa, aflată la marginea Timişoarei. Familia tinerei este în stare de șoc. Denisa Gog a murit pe loc.

Denisa Gog nu a avut nicio șansă

Conform Adevărul, mașina Denisei Gog a fost lovită în plin, din lateral, de un șofer de autoutilitară, care nu a acordat prioritate de trecere în intersecție. În urma impactului violent, tânăra a decedat. Accidentul s-a produs la scurt timp după ce Denisa plecase de acasă.

‘Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani, care se deplasa pe strada Mozart.

În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă’, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Era pasionată de folclor

Într-un interviu din 2019, la postul local de televiziune, Dumbrăviţa TV, Denisa declara că pasiunea pentru folclor e moştenită din familie.

‘Arta dansului pentru mine a fost ceva insfulat de la părinţi, de la bunici. Tot neamul meu a fost de dansatori sau cântăreţi. La 14 ani am început în Ansamblul Timişul. De când mă ştiu, eram la dans. Mi s-a insuflat această plăcere. Am simţit nevoia să fac asta. Pe partea cu cântatul, am avut susţinere maximă şi merg înainte”, declara Denisa Gog în interviul de la Dumbrăviţa TV.

citește și...