Drama unei foste concurente de la ‘Chefi la cuțite’! A încercat să se sinucidă de 5 ori: ‘Am mers la psihiatru și am făcut tratament’

17.04.2021, 12:55
Drama unei foste concurente de la 'Chefi la cuțite'! A încercat să se sinucidă de 5 ori: 'Am mers la psihiatru și am făcut tratament'
Drama unei foste concurente de la 'Chefi la cuțite'! A încercat să se sinucidă de 5 ori: 'Am mers la psihiatru și am făcut tratament'

Luminița Borcean, fostă concurentă la ‘Chefi la cuțite’, a vorbit despre momentele dificile care i-au marcat viața în ultimii ani. Femeia a dezvăluit că a vrut să se sinucidă de cinci ani, din cauza faptului că se temea că nu le va putea oferi un trai decent copiilor săi. 

În cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, fosta concurentă a show-ului culinar a vorbit cu sinceritate despre clipele grele prin care a trecut.

Luminița Borcean, la un pas de moarte

foto: captura Antena Stars

”A început când am realizat că am trei suflete de crescut. Mi-a fost teamă că nu o să am ce să le ofer. Nu voiam să treacă și ei prin ce am trecut eu, nu voiam să ducă lipsă de nimic, să fie priviți cu alți ochi de alți copii.

Nu voiam să mai trăiesc. Mă gândeam că dacă eu nu mai exist, ei o să fie bine. Nu puteam să mă gândesc la altceva și plângeam din orice, stăteam mai mult tristă. Eram mereu retrasă, nu vedeam scăpare.”, a declarat Luminița Borcean.

Femeia a recunoscut că cel care a găsit-o inconștientă în casă a fost fratele său. A fost transportată de urgență la spital. Așa și-a dat seama că are nevoie de consiliere psihologică.

”Am încercat să renunț la viață. Fratele meu m-a găsit, a anunțat-o pe mama, a chemat salvarea. M-a găsit inconștientă. Am ajuns la spital. Nu era prima oară când încercam, era a cincea oară și am ajuns la spital, mi s-au făcut spălături.

Au vrut să mă interneze la un spital care au grijă de cazuri ca ale mele, însă mama mea a semnat că va merge ea cu mine la un psihiatru și asta am și făcut. Am mers la psihiatru și am făcut tratament, dar mă adormea și nu mai știam de cei mici”, a mai adăugat fosta concurentă, la Antena Stars.

citește și...