Drama tinerei care are 8 milioane de urmăritori pe Instagram! Este atât de frumoasă, dar nu bănuiești ce durere se ascunde în sufletul ei

07.07.2019, 14:47

Anna Nystrom este un model de fitness suedez care atrage toate privirile indiferent ce face sau ce poartă. Încă de la primele fotografii postate pe Internet, frumoasa blondă a primit aprecieri de la oameni din toată lumea, însă copilăria sa nu a fost una foarte fericită.

Năcută în Stockholm în 1992, Nystrom face senzație pe internet grație formelor sale foarte bine lucrate, cât și a stilului de viață activ și sănătos pe care îl promovează. 

Durerile nu o lăsau să se dea jos din pat

Dincolo de faima de acum, tânăra de 27 de ani a trecut printr-o perioadă grea în copilărie. Anna a povestit că s-a luptat multă vreme cu probleme de sănătate care îi provocau dureri cronice, care nu o lăsau să se dea jos din pat. După ce a găsit un tratament eficient, senzuala suedeză a decis să meargă la sală și a fost atrasă din ce în ce mai mult de fitness. 

În 2013, Anna și-a deschis un cont pe Instagram, unde a început să posteze fotografii cu activitatea sa zilnică și, desigur, cu rezultatele. Tânăra a dorit să le ofere și altor persoane care s-au aflat în aceeași situație un exemplu și să le ajute să-și schimbe viața în bine. 

Anna este pasionată de artă și fotografie

Nu a trecut mult și Nystrom a ajuns să aibă aproape 8 milioane de fani pe Instagram și să devină un etalon de frumusețe pentru foarte mulți internauți. Conform presei, blonda are o relație cu Ako Rahim, un cunoscut antrenor de fitness, însă pe contul său de Instagram apar mai multe fotografii în care se află alături de un bărbat misterios. 

Pe lângă cariera de instructor de fitness și cea de model, Anna este pasionată de artă și fotografie și își folosește latura creativă pentru a realiza clipuri cât mai speciale cu antrenamentele sale intense. Nystrom are 1,55 m și 52 de kg, iar dimensiunile sale sunt foarte aproape de cele ideale. 

Vezi mai jos unul dintre antrenamentele sale:

citește și...