Drama prin care a trecut Andreea Marin. ”Am avut două sarcini extrauterine”

10.11.2021, 16:48
Drama prin care a trecut Andreea Marin. ”Am avut două sarcini extrauterine”
Drama prin care a trecut Andreea Marin. ”Am avut două sarcini extrauterine”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, și-a deschis sufletul la o emisiune online și a scos la iveală amănunte mai puțin știute din viața sa. Andreea Marin a mărturisit că a pierdut două sarcini înainte de a deveni mămică pentru prima oară. ”Am avut două sarcini extrauterine”, a dezvăluit aceasta.

În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Înainte de a a o aduce pe lume pe Violeta, singurul ei copil, Andreea Marin a trecut prin momente dificile. Aceasta a pierdut două sarcini.

Drama prin care a trecut Andreea Marin. ”Ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața”

“Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină. E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața. Nu ai o alegere, practic, de făcut. De aceea așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții”, a dezvăluit Andreea Marin la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, potrivit wowbiz.ro.


Andreea Marin a făcut declarații și despre momentul în care a divorțat de tatăl Violetei, Ștefan Bănică Junior: ”Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire. Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simlu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece”.

citește și...