Drama Melaniei Medeleanu: ce veste tristă a primit de la medici! Chinul prin care a trecut vedeta

04.07.2019, 17:00

Melania Medeleanu s-a luptat din răsputeri să devină mamă, iar visul i s-a împlinit la 40 de ani. Fosta prezentatoare tv a adus pe lume un băiețel. Din păcate, medicii i-au dat o veste tristă: nu mai poate avea copii niciodată.

Drama Melaniei Medeleanu: ce veste tristă a primit de la medici!

Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit într-un interviu despre cea mai grea perioadă din viața ei. Melania Medeleanu a povestit prin ce chinuri a trecut în perioada în care a aflat că nu poate face copii, dar și despre decizia de a adopta unul.

Deși credea că nu poate rămâne însărcinată, minunea s-a produs la începutul acestui an, când Melania a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Ea și-a ținut sarcina ascunsă până în ultimul moment.

‘Nu-mi aduc aminte de nici măcar o zi în viața mea în care să nu fi vrut copii. De când mă știu, de când eram copil, mă vedeam mamă‘, își începe Melania Medeleanu destăinurile.

‘Există un singur cuvânt potrivit aici: dureros. Și mai e ceva care adâncește și dă nuanțe acestui dureros. Sunt toate întrebările din jur: „nu faci și tu un copil?’ sau „să pui cariera pe primul plan și să nu faci un copil înseamnă că nu pricepi ce este important în viață !?’ Întrebările și etichetările astea sunt crunt de dus, este absolut înfiorător să le auzi. Dacă îmi permite cineva un sfat, de câte ori vă vine să puneți întrebări de acest gen, închideți gura! Nu știți în ce loviți și cât de tare doare‘, a povestit vedeta în cadrul aceluiași interviu.

Melania Medeleanu era convinsă că nu poate avea copii, încât a decis să adopte unul. A făcut procedurile de adopție înainte de a afla că este însărcinată.

Eu nu am ajuns în procedura de adopție din cel puțin două motive: unul e că, deși am certificatul de părinte adoptator de mai bine de un an, n-am fost chemată să văd nici măcar un copil. Și n-am cerut un copil de până într-un an sau care să fie blond, cu ochi albaștri. Pe de altă parte,  l-am primit pe Radu, acest dar uriaș, și am fost atât de copleșită încât n-au mai încăput alte lupte. Sunt însă pregătită să reiau demersurile și, cine știe, poate într-o zi, familia noastră se va mări și în acest fel‘, a mai adăugat Melania.

Sursa: life.ro

citește și...