Drama groaznică prin care a trecut Natașa Raab! Cum a înșelat actrița moartea

15.07.2019, 13:39
Drama groaznică prin care a trecut Natașa Raab! Cum a înșelat actrița moartea
Natașa Raab s-a luptat cu cancerul ovarian

Actrița Natașa Raab a mărturisit că a trecut printr-o perioadă foarte grea, pe care a reușit să o depăseașcă, în special datorită soțului său.

În urmă cu 19 ani, vedeta a fost diagnosticată cu cancer ovarian, maladie care a împiedicat-o să aibă copii. Cu sprijnul soțului său, care este medic, și cu ajutorul unui tratament potrivit actrița a reușit să scape de cumplita boală. 

„Mi-am dorit foarte mult copii și ultima mea șansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soțul meu, fiind medic, și-a dat seama că ceva nu e în ordine. M-am mișcat destul de repede și m-am operat. Cred că Dumnezeu a fost lângă mine, la fel și soțul meu, care m-a pus să fac citostatice postoperator. Acest lucru mi-a dat șanse să lupt cu aceste celule canceroase”, a povestit Raab într-o emisiune TV, potrivit Libertatea. 

De-a lungul timpului, Natașa Raab i-a dat viață Herminei Dumbravă în telenovelele „Inimă de țigan” și „Regina”, dar și coanei Chiva din reclamele unei cunoscute mărci de lactate.

Anul trecut, actrița a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat amețeli și s-a simțit rău, iar medicii au decis să o interneze și să o țină sub observație.

citește și...