Drama din familia lui Lupu Rednic. ”Mama a fost condamnată la 2 ani”

21.07.2020, 12:48
Drama din familia lui Lupu Rednic. ”Mama a fost condamnată la 2 ani”
Drama din familia lui Lupu Rednic. ”A fost condamnată la 2 ani”

Interpretul de muzică populară Lupu Rednic a făcut dezvăluiri din trecutul său. Acesta a povestit că mama sa a avut probleme din cauza unui teren.

Lupu Rednic a povestit că mama sa nu i-a putut fi alături la o vârstă fragedă, pe când avea un an, întrucât a fost arestată. Lupu Rednic a dezvăluit și motivul pentru care mama lui a făcut închisoare. Femeia nu a vrut să dea un teren în vremea colectivizării.

”Când am avut un an pe mama au arestat-o. Mama nu a avut nicio clasă, dar a fost deșteaptă nativ. (…) Mama nu s-a lăsat de terenul respectiv și a fost condamnată la 2 ani”, a mărturisit Lupu Rednic într-un interviu pentru emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, potrivit revistei Viva.

„Asta e mai mult decât o școală. Trăind lucrurile astea, când am dat de bine am știut să apreciem altfel. Mama m-a născut la 42 de ani”, a mai spus interpretul de muzică populară.

Formează un cuplu și pe scenă, și în viața de zi cu zi cu Cornelia Rednic

Cornelia Rednic, în vârstă de 44 de ani, și soțul ei, Lupu Rednic, în vârstă de 50 de ani, formează unul dintre cele mai unite cupluri de artiști. Cei doi sunt căsătoriți de mulți ani, însă nu au copii.

Cornelia și Lupu Rednic au mărturisit că nu și-au dorit să devină părinți din cauza carierei. Ei au spus că sunt mai mereu plecați în turnee, iar venirea pe lume a unui copil i-ar fi împiedicat să mai aibă concerte.

”Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecați. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei”, mărturisea cântăreața de muzică populară Cornelia Rednic în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune B1.

 

citește și...