Drama cântăreţei este fără margini! E de nerecunoscut după ce a fost diagnosticată a treia oară cu cancer

02.07.2019, 16:08

La finalul anului trecut, actrița și cântăreața australiană, Olivia Newton-John, a anunţat că suferă din nou de cancer. Aceasta a ajuns de nerecunoscut, iar cele mai recente fotografii cu ea sunt de-a dreptul șocante. Vezi mai multe imagini cu aceasta, AICI. 

Artista de 69 de ani a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară, de data aceasta la nivelul coloanei vertebrale.

Drama cântăreţei este fără margini! E de nerecunoscut după ce a fost diagnosticată a treia oară cu cancer

Olivia a dezvăluit într-un interviu că tumora este acum localizată în dreptul coloanei vertebrale și a migrat de la sân, unde a fost inițial diagnosticat cancerul. Ea chiar mărturisea că folosește uleiul de cannabis poentru a-și alina suferința, un tratament care speră că o va scăpa și de data aceasta.

Deși trece prin momente cumplite, Olivia Newton-John este convinsă că va învinge iar boala: ‘Soțul meu este și va fi mereu alături de mine pentru a mă susține și a câștiga această luptă’. 

La începutul acestui an circulau zvonuri conform cărora aceasta ar mai avea câteva luni de trăit, dar Olivia a dat detalii despre starea ei de sănătate.

‘Zvonurile privind moartea mea sunt exagerate, pentru a cita un faimos scriitor. Sunt bine. Vreau să vă urez un 2019 sănătos’, a fost mesajul Oliviei pe o rețea de socializare.

În trecut, Olivia Newton-John a fost diagnosticată de două ori cu cancer la sân, însă a reușit să iasă învingătoare. Prima dată a aflat că are cancer în 1992, iar a doua oară în 2013. De-a lungul timpului, solista a înființat mai multe campanii care au ca scop efectuarea de analize în acest sens. De asemenea, un centru oncologic din Melbourne îi poartă numele – Olivia Newton-John Cancer Wellness Research Center.

citește și...