Două adolescente au dispărut din Brăila! Familiile sunt disperate

05.02.2020, 11:54
Două adolescente au dispărut din Brăila! Familiile sunt disperate
Două adolescente au dispărut din Brăila

Două adolescente au dispărut din Brăila. Familiile fetelor sunt disperate și au anunțat poliția. 

Cele două fete, colege de bancă la Liceul „Mihai Sebastian” din Brăila, au plecat, luni, împreună de la școală și au dispărut fără urmă. 

Două adolescente au dispărut din Brăila

Rudele tinerelor au anunțat poliția, care a solicitat ca fetele să fie date în urmărire națională și internațională. 

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că cele două minore, colege de bancă, la un liceu de pe raza municipiului, au plecat, împreună, după terminarea orelor de curs şi până în prezent nu au mai revenit”, a comunicat IPJ Brăila. 

Gabriela Antonia Colgiu are 1,60 metri înălţime, circa 50 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten, ochii căprui. Ultima dată când a fost văzută de cunoscuţi purta o geacă aurie, jeanşi, avea un rucsac şcolar negru şi pantofi sport.

Cea de-a doua fată dispărută se numeşte Andreea Nicoleta Pătrânoiu, are 1,65 metri, aproximativ 55 de kilograme, constituţie atletică, păr brunet, lung, ochii căprui. Ea avea geacă neagră, jeanşi, negri, pantofi sport albi.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acestea se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

citește și...