Donald Trump, mesaje de amenințare pentru Iran după ce Qassem Soleimani a fost ucis: ‘Vom lovi foarte rapid’

05.01.2020, 16:00
Donald Trump, mesaje de amenințare pentru Iran după ce Qassem Soleimani a fost ucis: 'Vom lovi foarte rapid'
Donald Trump, mesaje de amenințare pentru Iran după ce Qassem Soleimani a fost ucis

Donald Trump este de neclintit după ce generalul Qassem Soleimani a fost ucis! Preşedintele american vrea ca situația din Orientul Mijlociu să fie oprită.

Donald Trump, mesaje de amenințare pentru Iran după ce Qassem Soleimani a fost ucis

Liderul suprem al republicii islamice, ayatollahul Khamenei, a amenințat că are de gând să răzbune moartea lui Qassem Soleimani. Din declarațiile președintelui SUA, au fost identificate deja 52 de obiective în Iran și că va acționa dur.

Donald Trump a publicat mai multe mesaje pe Twitter, în care a specificat că Iranul atacă personal sau ţinte americane, notează BBC.

“Statele Unite nu mai vor ameninţări!”, a scris președintele american pe Twitter.

De asemenea, președintele american a transmis că în raza lor de acțiune sunt 35 de ținte americane din Orientul Mijlociu, dar și orașul israelian Tel Aviv.

Generalul Qassem Soleimani, teroristul numărul unu al planetei, a fost omorât vineri, 3 ianuarie, într-un atac aerian american cu dronă, comandat de Donald Trump.

La o zi după ce a fost ucis, sicriul acestuia a fost purtat în procesiune prin Bagdad, în timp de mii de irakieni strigau ”Moarte Americii!”. Liderul iranian avea 62 de ani și contribuise la consolidarea relaţiilor diplomatice dintre Teheran şi Orientul Mijlociu.

‘Domnule Trump, îţi spun, suntem mai aproape de tine decât crezi. Tu vei porni războiul, dar noi îi vom pune capăt’, a fost mesajul transmis de Qassem Soleimani, în urmă cu 18 luni.

citește și...