Doi soți din Suceava au sechestrat-o pe bona copilului lor! Care a fost motivul

14.11.2019, 18:18
Doi soți din Suceava au sechestrat-o pe bona copilului lor! Care a fost motivul
Doi soți din Suceava au sechestrat-o pe bona copilului lor

Doi soți din Suceava au sechestrat-o pe bona copilului lor. Părinții, cât și doi complici, au fost arestați pentru 30 de zile, pentru lipsire de libertate. 

O bonă din Suceava a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost luată cu forța de pe stradă.

Doi soți din Suceava au sechestrat-o pe bona copilului lor

Femeia a fost bătută și dusă la o casă de amanet, unde părinții copilului pe care îl îngrijea au sechestrat-o. Clara și Eusebiu Borcoi au avut doi complici, pe Ionuț Bălan și Vasile Ilie Căldăraru. 

Cei doi soți au răpit-o și au sechestrat-o pe bona familiei, originară din Republica Moldova, după ce au văzut că din casa lor lipsesc bijuterii în valoare de 3.000 de euro. Femeia demisionase recent și se angajase la un magazin. 

Cei patru agresori au lovit-o în mod repetat pe bonă pentru a o face să recunoască furtul, iar femeia a spus că a luat bijuteriile și le-a dus la o casă de amanet. Astfel, au plecat acolo, însă nu au găsit bunurile furate, așa că au decis să o lase pe bonă înapoi la magazinul unde lucra. O colegă de serviciu a femeii a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Cei patru agresori au fost arestați pentru 30 de zile, pentru lipsire de libertate. 

 

citește și...