Doi miri au primit la nuntă plicuri goale! Ce au pățit la patru ani de la eveniment

19.12.2019, 14:38
Doi miri au primit la nuntă plicuri goale! Ce au pățit la patru ani de la eveniment

Situație incredibilă după nunta unor tineri din Timișoara! Un mire şi o mireasă au fost daţi în judecată pentru că nu şi-au plătit nunta.

Doi miri au primit la nuntă plicuri goale! Ce au pățit la patru ani de la eveniment

Iată cum a început totul! În urmă cu patru ani, mai precis în septembrie 2015, cei doi mirii au ieșit cu nunta pe ‘minus’, datorită faptului că unii dintre invitați le-au dat plicuri goale. În schimb, banii care li se cuveneau lor au fost dați pentru dedicaţii, lui Nicolae Guţă, invitat să cânte la nunta tinerilor.

Astfel, patronii restaurantului din Băile Herculane au decis să îi dea în judecată pe tineri pentru că nu au plătit localul după nuntă.

În fața instanței, patronii au admis că mama miresei a achitat un avans de 1.300 de lei, urmând ca după eveniment să fie achitată diferența de 26.600 de lei.

‘Deşi evenimentul a fost organizat, conform convenţiei părţilor, ulterior s-a refuzat achitarea contravalorii serviciilor prestate’, se arată în acţiunea deschisă în instanţă.

De asemenea, în dosar se mai arată că, după terminarea nunţii, mirii au refuzat să semneze contractul și plata facturii pentru folosirea localului, dar au declarat că se angajau să plătească suma după ce vor schimba banii de la nuntă, din euro în lei. Lucru care nu s-a întâmplat până la deschiderea procesului.

Potrivit Adevărul, tinerii l-au chemat la nuntă pe manelistul Guţă, însă unii dintre nuntași au rămas fără bani de dar, pentru că i-au dat bani pe dedicații artistului.

În schimb, mirii se apără și declară că cheltuielile lor de la nuntă au fost mai mari decât veniturile. De asemenea, tinerii căsătoriți s-au plâns că suma pretinsă de patronii localului este enormă și că contractul încheiat după nuntă a avut aspectul unei note de plată supraîncărcate.

În fața judecătorilor, mirii au mai declarat că vor să achite o sumă corectă, nu una care să genereze un profit consistent restaurantului.

„Criticile aduse de pârâtă privind valoarea facturii litigiului sunt nefondate, în cauză pârâţii neadministrând nicio probă care să infirme cele susţinute de reclamantă prin acţiunea formulată şi prin depoziţiile celor doi martori audiaţi în cauză”, se arată în sentinţa prin care mirii au fost obligaţi să achite şi dobânzi la suma de 26.600 de lei.

citește și...