Doi englezi, meniu pentru nuntă din cadavre de animale de pe șosele

26.09.2019, 13:32
Doi englezi, meniu pentru nuntă din cadavre de animale de pe șosele
Cei doi englezi consumă doar carne de la animale ucise pe șosele

Doi englezi au avut parte de un meniu cel puțin bizar la petrecerea lor de nuntă. Cei doi și-au servit invitații cu carne provenită de la cadavrele animalelor ucise de mașini pe șosele. 

Un cuplu din Marea Britanie a decis să le facă o surpriză invitaților de la nuntă, dar și să economisească bani pentru petrecere. 

Cei doi au postat, în presa locală, în vară, un anunț prin care căutau să angajeze un bucătar capabil să pregătească mâncăruri din animale ucise pe șosele. Anunțul preciza că cheful va primi 5.000 de lire sterline, iar  viitorii miri aveau deja un stoc de 20 de kg de carne de acest tip, printre care o veveriță, un fazan, un iepure, o potârniche și o căprioară. Bucătarul era necesar să știe să jupoaie animalele, să le taie și să le prepare pentru invitații de la nuntă. 

Cei doi englezi consumă de trei ani doar cadavre de animale de pe șosele

Proaspeții însurăței au dezvăluit că de mai bine de trei ani consumă doar carne care provine de la animale omorâte de mașini, pentru nu a face risipă de alimente, și că cele 20 de kg de la nuntă au fost suficiente pentru cei 30 de invitați. Consumul animalelor moarte pe șosele este legal în Marea Britanie, dar folosirea ei pentru a hrăni zeci de oameni pune probleme de etică și privind riscul îmbolnăvirii. 

citește și...