Doi elevi de la Școala de Poliție din Câmpina, prinși cu droguri în cameră

02.10.2019, 12:16
Doi elevi de la Școala de Poliție din Câmpina, prinși cu droguri în cameră
Cei doi elevi sunt acum anchetați

Doi elevi de la Școala de Poliție din Câmpina au fost prinși cu droguri. Cazul a fost preluat de DIICOT și se fac cercetări pentru a afla cum au intrat tinerii în posesia stupefiantelor. 

Totul a început atunci când doi elevi de la Școala de Poliție din Câmpina au mers la cursuri după ce au consumat substanțe interzise. Erau euforici, râdeau din orice și abia reușeau să se concentreze ca să scoată câteva vorbe. 

Cei doi elevi ar fi merși drogați la cursuri

Profesorii au alertat autoritățile, iar cei de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate au făcut o percheziție în camera de cămin a celor doi elevi. Polițiștii au găsit mai multe pliculețe cu urme vegetale, care au fost trimise la analize. 

„ Mai multe pliculețe din material plastic transparent cu urme de substanță. Dar și o țigaretă confecționată artizanală ce conține urme vegetale, cu posibilitatea de a fi cannabis”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova. 

Dosarul a fost preluat de procurorii DIICOT, iar elevii trebuie să explice anchetatorilor cum au introdus drogurile în școala de poliție, un loc bine păzit, dar și cum au intrat în posesia lor. 

 

citește și...