Doi copii, înjunghiați la un festival de muzică populară la Brașov! Cum s-a întâmplat oroarea

07.07.2019, 10:42
Doi copii, înjunghiați la un festival de muzică populară la Brașov! Cum s-a întâmplat oroarea
Cei doi copii au ajuns la spital

Doi copii care se aflau la un festival de muzică populară din Prejmer, Brașov, au fost înjunghiați azi-noapte. Cei doi băieți, de 15 și 17 ani, au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit Mediafax, la festivalul de muzică populară a avut loc un schimb de replici între patru tineri, iar conflictul a escaladat rapid. După ce a început bătaia, unul dintre bărbați, în vârstă de 18 ani, din județul Brașov, i-ar fi înjunghiat pe cei doi minori în zona abdominală și lângă omoplat. 

„A avut loc un conflict spontan între doi tineri de 15, respectiv 17 ani pe de-o parte, și alți doi bărbați de 18, respectiv 20 ani pe de altă parte. În urma unui schimb de replici, cei patru tineri s-au agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii și picioarele, iar bărbatul în vârstă de 18 ani i-ar fi lovit pe cei doi minori cu un obiect tăietor înțepător în zona abdomenului, pe unul dintre ei și a omoplatului drept, pe celălalt”, au comunicat reprezentanții poliției.  

Cei doi copii au ajuns la spital, iar starea lor este bună. În această dimineață polițiștii de la Secția 1 Poliție Rurală Feldioara l-au reținut pentru 24 de ore pe băiatul de 18 ani. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și lovire sau alte violențe.

citește și...