Doi copii din Constanța au fost stropiți cu benzină și amenințați cu moartea de tatăl lor

07.11.2019, 16:48
Doi copii din Constanța au fost stropiți cu benzină și amenințați cu moartea de tatăl lor
Doi copii din Constanța au fost stropiți cu benzină și amenințați cu moartea de tatăl lor

Doi copii din Constanța au fost stropiți cu benzină și amenințați cu moartea de tatăl lor. Individul a dorit să se răzbune în acest mod pe mama micuților. 

Problemele pentru cei doi minori au început după ce mama lor a plecat la muncă peste hotare și i-a lăsat pe băieții săi în grija tatălui, un egiptean de 42 de ani. 

Doi copii din Constanța au fost stropiți cu benzină de tatăl lor

Bărbatul a sunat-o pe femeie și a amenințat că îi va ucide pe copii dacă nu îi va trimite 500 de euro, scrie replicaonline.ro. Individul i-a stropit pe fiii săi, de patru și șase ani, cu benzină și s-a filmat în timp ce îi spunea mamei că îi va arunca în Lacul Siutghiol sau îi va incinera. 

Femeia a sunat la 112 în urma incidentului, iar egipteanul a fost reținut pentru 24 de ore pentru șantaj și urmează să fie propusă arestarea sa preventivă. 

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța efectuează cercetări, la data de 6 noiembrie a.c., într-un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, ca urmare a sesizării unei femei de 40 de ani, cu domiciliul în Constanța, aflată în prezent la muncă în afara țării. Din cercetări a reieșit faptul că femeia ar fi fost contactată de către concubin, prin video-call, care ar fi expus o butelie și ar fi simulat stropirea copiilor cu benzină, amenințând că îi va incinera sau arunca în lacul Siutghiol, dacă nu îi va trimite 500 de euro.

Cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări al județului Constanța, s-a stabilit faptul că bărbatul de 42 de ani este cetățean egiptean cu reședință în România, acesta având doi copii de 6, respectiv 4 ani, în urma relației de concubinaj cu femeia în cauză. Cei doi copii minori au fost încredințați familiei femeii. Față de acesta s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de șantaj, iar în cursul zilei de joi, 7 noiembrie, a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, au transmis autoritățile.

 

citește și...