Doctorița care și-a ucis bebelușul s-a întors la muncă la Spitalul din Oradea! Cum a fost posibil

08.10.2019, 13:37
Doctorița care și-a ucis bebelușul s-a întors la muncă la Spitalul din Oradea! Cum a fost posibil
Doctorița acuzată de crimă a revenit la muncă în spital

Nadia Filip, acuzată că și-a ucis fetița la o lună de la naștere, s-a întors la muncă la Spitalul Județean din Oradea. Decizia a revoltat numeroase persoane din oraș și nu numai!

Situație ireală la secția Chirurgie a Spitalului din Oradea, după ce una dintre rezidente a revenit la muncă, deși este acuzată că și-a ucis copilul nou-născut.

Nadia Filip a plecat în concediu în septembrie, imediat după declanșarea investigațiilor, și a revenit zilele trecute, ca și cum nu s-ar fi întâmplat absolut nimic, scrie ebihoreanul.ro.

Femeia a recunoscut că și-a îngropat fetița

Totul s-a petrecut în acest fel deoarece procurorii nu au instituit nicio interdicție, așa că femeia a fost liberă să profeseze în continuare la Spitalul Județean Oradea. 

Atunci când a fost audiată, Nadia Filip a recunoscut că și-a îngropat fetița, dar nu că a omorât-o. În 2015, femeia nu a spus nimănui că este însărcinată și nici că a adus pe lume un copil în noiembrie. A mers la serviciu și a operat pacienți până în ultima zi de sarcină. După ce a născut o fetiță, pe numele micuței a fost eliberat certificatul de naștere și lucrurile părea că decurg normal. 

După patru ani, în luna august 2019, medicul, care s-a căsătorit între timp, a mers la Evidența Populației pentru a-și schimba actele, însă acolo i s-a cerut certificatul de naștere al copilei. Femeia a negat că este mamă, așa că poliția a intrat pe fir. Deși a recunoscut că și-a îngropat fetița, Nadia Filip susține că aceasta a murit din cauza unor afecțiuni. Anchetatorii au găsit oasele bebelușului mort acum patru ani în locul indicat de mamă, în curtea unei case a părinților acesteia. 

 

citește și...