FOTO / Din ce câștigă bani Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. ”Chiar dacă există oameni care să mă blameze pentru ce am decis să fac”

30.01.2021, 12:32
FOTO / Din ce câștigă bani Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. ”Chiar dacă există oameni care să mă blameze pentru ce am decis să fac”
Din ce câștigă bani Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. ”Chiar dacă există oameni care să mă blameze pentru ce am decis să fac”

Larisa Drăgulescu, fosta soție a campionului la gimnastică Marian Drăgylescu, a explicat cum și din ce își câștigă banii.

Larisa Drăgulescu este implicată într-un proiect care conține fotografii și clipuri ”deocheate”. ”Este un domeniu nou, un proiect nou și am decis să mă implic total în lucrul acesta pentru a avea și beneficii importante de pe urma lui. Este vorba despre un proiect care conține poze și clipuri cu conținut… și chiar dacă există oameni care să mă blameze pentru ce am decis să fac, nu mă interesează prea tare, atâta timp cât mie îmi este bine. Îmi asum tot ceea ce fac. Se leagă lucruri, dacă înainte eram o persoană total diferită pentru că nu îndrăzneam să fac acum asta. Undeva în mine au existat aceste lucruri, acest curaj. A existat și înainte. Eu am poze nud de foarte mulți ani”, a declarat larisa Drăgulescu la Antena Stars, citată de spynews.ro.

”Familia mea este de acord cu mine în orice decizie iau. Tocmai de asta nu mă interesează ce zic alții, decât cei care mă cunosc. Mai am și altă sursă de venit, dar pur și simplu îmi doresc mai mult. Îmi place ce fac, așa că de ce nu. Nu am început asta pentru că nu am bani. Pur și simplu am decis să o fac pentru că am timp liber. De ce să nu fac un lucru care poate sa îmi asigure un venit suplimentar sau bun”, a mai spus aceasta.

Larisa Drăgulescu a fost în scandal cu Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019.

După ce au divorţat în 2008, Marian şi Larisa Drăgulescu au ţinut-o numai în scandaluri timp de cinci ani. Ea l-a acuzat de violenţă şi l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare, iar gimnastul a dat vina pe ea spunând că este o mamă iresponsabilă. Ulterior, relația dintre cei doi s-a îmbunătățit.

În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona. Cei doi sunt împreună de câteva luni și s-au mutat împreună, Simona Sârbu, actuala iubită a lui Marian Drăgulescu, este de profesie inginer.

citește și...