Din ce a făcut Adrian Enache primii bani. ”Aveam diurnă de 60 de dolari”

29.10.2020, 14:17
Din ce a făcut Adrian Enache primii bani. ”Aveam diurnă de 60 de dolari”
Din ce a făcut Adrian Enache primii bani. ”Aveam diurnă de 60 de dolari”

Cântărețul Adrian Enache a dezvăluit din ce a făcut primii săi bani. Artistul a avut primele căștiguri din fotbal.

Adrian Enache a acordat un interviu pentru okmagazine.ro, în care a făcut numeroase mărturisiri din viața sa. Printre altele, artistul a explicat din ce a făcut primii săi bani.

Astfel, Adrian Enache a povestit că primele sale încasări nu au fost din muzică, ci din fotbal. ”Din fotbal. Aveam diurnă de 60 de dolari şi jucam în lotul de juniori al Naţionalei”, a spus cântărețul.

Adrian Enache, despre relația cu Iuliana Marciuc

Adrian Enache a vorbit și despre relația de foarte mulți ani pe care o are cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc. Cei doi au împreună un băiat, David.

Acesta este de părere că, așa cum susține și partenera lui de viață,  căsătoria este principalul motiv de divorț.

”Căsătoria în sine este principalul motiv de divorţ! Asta spune Iuliana Marciuc şi sunt total de acord cu ea”, a precizat binecunoscutul artist.

Ce spune Adrian Enache despre copiii săi

Adrian Enache a dat detalii și despre cei doi copii ai săi, David și Diana.

”Am avut noroc de copii incredibil de buni. Sunt un tată maleabil şi nu sunt deloc exigent pentru că, fie vorba între noi, nici nu am avut cu cine şi nu am avut niciodată de ce să fiu altfel. David este un băiat introvertit. Nu participă la evenimentele care se petrec în jurul nostru şi nici nu cleveteşte. Nici măcar nu-şi spune părerea. Şi dacă abordezi subiectul fete, care e un subiect sensibil la această vârstă, tot ce scot de la el, uneori, e un zâmbet în colţul gurii”, a spus el.

Artistul a mărturisit că ambii copii i-au moștenit pasiunile, muzica și filmul. ”Sunt foarte fericit să regăsesc la cei doi copii ai mei ambele pasiuni: muzica şi filmul. David este pe zona filmului, face şcoala de televiziune a lui Vlad Ionescu. În această vară a primit oferta de a juca într-un serial tv cu adolescenţi, care va putea fi vizionat începând cu anul viitor. Diana este pasionată de televiziune, radio şi muzică. Sunt fericit că D-zeu a hărăzit-o cu o asemenea voce şi sper din toată inima să mă depăşească”.

 

citește și...