Dieta anti-îmbătrânire ținută de Ana Aslan, creatoarea Gerovitalului

02.12.2019, 19:21
Dieta anti-îmbătrânire ținută de Ana Aslan, creatoarea Gerovitalului
Dieta anti-îmbătrânire ținută de Ana Aslan

Ana Aslan a ținut o dietă anti-îmbătrânire cu ajutorul căreia a trăit aproape 92 de ani. Specialista în geriatrie a lăsat în urmă faimosul Gerovital H3, considerat un produs revoluționar care întârzia procesul de îmbătrânire. 

Medicul Ana Aslan avea un stil de viața echilibrat și ținea o dietă anti-îmbătrânire ușor de urmat. 

Dieta anti-îmbătrânire ținută de Ana Aslan

Principala regulă a regimului alimentar urmat de specialista în geriatrie era ca mâncarea să fie cât mai naturală. Consuma multe fructe și legume și făcea multă mișcare. Un alt aspect important era ca mesele să fie la ore fixe, prânzul la cel mult ora 13:00 și cina la 18:00-19:00

La capitolul carne, nu recomanda porcul, ci mai degrabă pește, pasăre și miel sau oaie. Mai mult decât atât, considera că ficatul, limba și alte organe interne sunt mai sănătoase, făcute rasol sau la cuptor. 

Medicul consuma multe legume, în stare naturală sau sufleuri, cât și lactate și ouă, însă nu se atinge de prăjeli și de carnea grasă. 

Printre mâncărurile preferate ale Anei Aslan se numărau supa de vită clară, crapul pe varză murată, pana de somn, rasolul de șalău cu lămâie, sărmăluțele fără orez. La capitolul dulciuri, medicul avea o slăbiciune pentru tortul Buturuga făcut în casă. 

 

citește și...