Dezvăluirile lui Yamato Zaharia, campion mondial Kempo. ”Mă simt mai bine dacă fac sex înainte de competiţie”

08.11.2020, 15:42
Dezvăluirile lui Yamato Zaharia, campion mondial Kempo. ”Mă simt mai bine dacă fac sex înainte de competiţie”

Yamato Zaharia, campion mondial kempo și fost concurent la emisiunea ”Exatlon”, a făcut dezvăluiri intime în cadrul unui interviu.

Yamato Zaharia este cunoscut publicului larg ca sportiv, dar și ca fost concurent la emisiunea Exatlon”, de la Kanal D. Acesta are 20 de ani petrecuți în sala de sport. Yamato Zaharia a acordat un interviu pentru okmagazine.ro în care a vorbit despre antrenamentele sale, dar și despre viața din afara ringului.

Yamato Zaharia a explicat ce face înainte de a intra în ring. ”În zilele de dinainte de meci şi înainte de a urca în ring am foarte multe emoţii. Mă gândesc continuu la ce-o să fie în timpul meciului, cum o să fie meciul, cum să-l abordez, ce o să zică cei care mă privesc, cum o să fie după meci, etc. Îmi trec prin minte zeci şi sute de gânduri, iar presiunea asta mă stresează foarte tare. Mă oboseşte psihic. De-asta eu mă simt mai bine dacă fac sex înainte de competiţie. Pentru a nu mă mai gândi şi a nu mai avea presiunea asta uriaşă a emoţiilor. Chiar dacă unii antrenori, ceva mai conservatori, nu prea sunt de acord cu acest lucru, personal mă simt mult mai bine în felul ăsta, mai relaxat. Iar metoda asta, ceva mai neortodoxă, în ceea ce mă priveste a dat roade. :))”, a declarat Yamato Zaharia.

Yamato Zaharia s-a despărțit de iubită

Sportivul a mai mărturisit că s-a separat de iubita lui. ”Ne-am separat, dar am rămas în relaţii bune, pentru că aşa este elegant. Ne mai vedem, vorbim şi, din când în când mă mai duc la ea, pentru că are o pisicuţă care, dacă nu mă vede o perioadă de timp, intră în depresie. Este o pisică pe care am crescut-o de pui, foarte ataşată de mine”, a spus el.

Acesta a explicat și care a fost motivul separării. ”E clar că într-o relatie în care există sentimente, apar şi accese de gelozie, de multe ori nejustifucate, dar, în cazul nostru, nu ăsta a fost motivul. Mai ales că unele poze i le-am făcut chiar eu. Motivul despărţirii a fost unul foarte simplu. Nu mai era acea scânteie ca la început”, a spus el.

Întrebat cum arată femeia perfectă pentru el, Yamato Zaharia a răspuns: ”Femeia ideală nu există. :)) Dar nici eu nu sunt perfect. Aşa că nu caut niciodată femeia perfectă, ci cea cu care să mă simt eu bine. Să existe o chimie firească, frumoasă între noi. Să fie lângă mine în orice moment şi să mă susţina în tot ceea ce îmi propun să fac. Şi, mai ales, să arate foarte bine. Aş fi ipocrit să spun că pentru mine doar sufletul conteaza. :))”.

citește și...