Dezvăluirile lui Lili Sandu despre viața de mămică: ‘Asta este toată lumea mea’

30.11.2020, 13:54
Dezvăluirile lui Lili Sandu despre viața de mămică: 'Asta este toată lumea mea'
Dezvăluirile lui Lili Sandu despre viața de mămică: 'Asta este toată lumea mea'

Lili Sandu a venit mămică pentru prima dată în luna august a acestui an. Vedeta a adus pe lume un băiețel. De atunci, viața ei s-a schimbat radical.

Recent, Lili Sandu s-a fotografiat în timp ce își alăpta bebelușul și a publicat imaginile pe rețelele de socializare. Vedeta a mărturisit că această perioadă îi priește de minune.

Lili Sandu a devenit mămică în urmă cu patru luni

‘Nimic din ce am trăit nu se compară cu bucuria de a fi mamă. De multe ori îl privesc minute în șir și parcă nu-mi vine să cred ca puiuțul ăsta de om este o parte din mine, din sufletul meu… Asta este toată lumea mea și nimic din ce se întâmplă în afara ei nu mai are pic de rezonanță și nu mă mai poate atinge în vreun fel’, a transmis Lili Sandu, pe Instagram.

Lili Sandu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu iubitul ei, Silviu Țolu, mai tânăr cu 12 ani. Cei doi și-au botezat copilul, pe Thomas Jay, în urmă cu o lună.

‘Pentru noi este foarte importantă ceremonia în sine, nu neapărat petrecerea. Ar fi și petrecerea importantă pentru că ne-am dori să fim cu toții prietenii, dar vrem să botezăm copilașul acum și la vara să facem petrecerea’, spunea Lili Sandu înainte de botez.

Ce a dezvăluit Silviu Țolu

Silviu Țolu a dat detalii despre cum s-a schimbat viața lui de când a devenit tătic.

‘E mulțumitor, e foarte frumos. Ne bucurăm de fiecare clipă. Vrem să-l transformăm într-un cititor înrăit pentru că este un obicei care mi se pare foarte folositor în viață. Îi citeam încă de când era în burtică. Vrem să-l obișnuim cu treaba asta. Să ne vadă și pe noi citind și să-l obișnuim cu asta. Suntem la Micul Prinț momentan’, a declarat Silviu Țolu la emisiunea ”la Măruță”, de la Pro TV, citat de revista Elle.

citește și...