Dezvăluirile fiicei marelui actor Dem Rădulescu. ”Tata a continuat mereu să fie cu mine”

23.02.2020, 17:18
Dezvăluirile fiicei marelui actor Dem Rădulescu. ”Tata a continuat mereu să fie cu mine”
Dezvăluirile fiicei marelui actor Dem Rădulescu. ”Tata a continuat mereu să fie cu mine”

Irina Rădulescu, fiica regretatului actor Dem Rădulescu, a făcut mărturisiri de suflet despre tatăl său.

Irina Rădulescu este actriță la Teatrul Mic și i-a călcat pe urme celebrului său tată, Dem Rădulescu. Aceasta a acordat un interviu pentru life.ro, în care a vorbit despre legendarul actor.

”Eu am spus tot timpul că el este mereu cu mine. Nu știu de unde am avut acest crez, că nu m-a învățat nimeni la 13 ani asta, dar asta am simțit mereu, că tata a continuat să fie mereu cu mine. Și lucrul acesta nu ține de religie – suntem oameni religioși, dar nu habotnici…

Am simțit mereu că tata, chiar dacă nu mai este fizic alături de mine, mă ajută mereu. Am simțit că este mereu cu mine. De fiecare dată când am avut un moment mai greu, am simțit că cineva are grijă de mine, de acolo de sus”, a declarat Irina Rădulescu pentru life.ro.


Actrița a mărturisit că nu l-a prins pe tatăl său jucând, ci l-a văzut doar în filme.


”Nici eu nu l-am prins jucând, l-am văzut doar în filme, dar oamenii care l-au văzut pe scenă vorbesc despre momente cu adevărat magice făcute de el. Și asta mă bucură foarte mult, asta înseamnă că omul care a fost tata și-a îndeplinit misiunea…

După ce nu a mai fost, filmele au fost legătura dintre noi. Iar odată cu maturizarea am început să înțeleg și cine a fost el ca actor, asta pentru că înainte el era doar tata, un om minunat cu spirit de copil, prietenul meu, tovarășul meu. Așa că, odată cu maturizarea am început să înțeleg și cine a fost el ca actor, profunzimea, maturitatea, talentul său”, a adăugat ea.

citește și...