Dezvăluiri șocante despre mama gemenilor căzuți de la etajul 10. ‘Făcea prostituţie și copiii mureau de foame’

12.08.2021, 16:25
Dezvăluiri șocante despre mama gemenilor căzuți de la etajul 10. 'Făcea prostituţie și copiii mureau de foame'
Dezvăluiri șocante despre mama gemenilor căzuți de la etajul 10. 'Făcea prostituţie și copiii mureau de foame'

Tragedie cumplită într-un bloc de pe Bulevardul Republicii, din Ploiești! Doi frați gemeni, băiat și fată, de doi ani, au murit, miercuri seară (11 august), după ce au căzut de la etajul 10 al unui apartament. În tot acest timp, mama lor era live pe Facebook. 

Mama gemenilor a aflat de tragedie abia după ce pompierii i-au bătut la ușă. Din nefericire, micuții nu au reacționat la manevrele de resuscitare ale medicilor. Apelul a fost dat la 112 de către martori, care au privit înmărmuriți la scenele șocante petrecute.

Micuții nu au avut nicio șansă de supraviețuire

Din primele investigații, micuții erau nesupravegheați în momentul tragediei. Ei s-au urcat pe un scaun situat lângă geam și au alunecat. Tatăl copiilor este în stare de șoc.

”Erau gemenii mei, dar ea a trecut copiii pe numele lui bărbat-su’. Cum era mama copiilor? Era bine, era bună, le aducea de toate. Nu ştiu cum s-a ajuns la cazul ăsta. Am aici un LIVE făcut în care Alina (n.r.o prietenă) era în cameră cu copiii”, a povestit fostul soț al femeii, pentru Antena 3.

Mama gemenilor îi neglija

Mama gemenilor mai avea un copil de cinci ani. Apropiații femeii susțin că aceasta a practicat prostituția în Italia. În prezent, femeia este internată la Psihiatrie

Mama copiilor se numește Andreea și se mutase recent în apartament, cu chirie, împreună cu sora ei, Alina, scrie Adevarul.ro.

”Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi. A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani”, a spus Marius Andrei Bilică, fratele femeii, pentru bzi.ro. 

citește și...