Dezvăluiri incredibile făcute de Saveta Bogdan. Înșelată de unul dintre soți cu peste 80 de femei

22.05.2020, 15:23
Dezvăluiri incredibile făcute de Saveta Bogdan. Înșelată de unul dintre soți cu peste 80 de femei
Dezvăluiri incredibile făcute de Saveta Bogdan. Înșelată de unul dintre soți cu peste 80 de femei

Interpreta de muzică populară Saveta Bogdan, în vârstă de 74 de ani, a făcut dezvăluiri din viața sa personală. Aceasta a afirmat că a fost înșelată cu peste 80 de femei de unul dintre foștii săi soți.

Cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan a fost căsătorită de două ori. Despre cel de-al doilea partener de viață a făcut artista dezvăluiri la o emisiune de televiziune.

”A scris numele fiecărei femei”

“A doua căsătorie a fost mai proastă decât prima. M-am căsătorit din dragoste cu acest om. El era un tip foarte deștept. Avea ASE-ul terminat, știa șapte limbi străine, dar avea o funcție mare, motiv pentru care femeile profitau să își rezolve problemele. Noi am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece.

A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei, numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a povestit Saveta Bogdan la TV, potrivit wowbiz.ro.

Așa arăta saveta Bogdan în tinerețe

Afectată financiar de pandemie

Cântăreața de muzică populșară saveta Bogdan a avut de pierdut din cauza măsurilor de restricție impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus din țara noastră.

”Aveam spectacole foarte multe. Aveam vreo cinci nunți în luna mai, dar oamenii m-au anunțat că nu se poate acum. Noi pierdem foarte mult. Trebuia să scot un nou CD, până de Paști, dar nu pot să îmi adun orchestra”, a declarat Saveta Bogdan la o emisiune de televiziune.

citește și...