Dezvăluiri incendiare despre presupusul criminal din Caracal: “Mi-a zis că îmi dă bani dacă mă culc cu el!”

27.07.2019, 10:56
Dezvăluiri incendiare despre presupusul criminal din Caracal: Mi-a zis că îmi dă bani dacă mă culc cu el!
Suspectul Gheorghe Dincă a fost reținut

O fostă angajată a mecanicului auto din Caracal suspectat că le-a ucis pe cele două fete din județul Olt a făcut declarații șocante.

Potrivit observator.tv, individul de 65 de ani i-ar fi oferit angajatei sale bani pentru a întreține relații intime cu el: „Mi-a spus că îmi dă o sumă de bani să mă culc cu el, iar când am auzit am plecat acasă. Nu am mai lucrat. Trei luni de zile am lucrat la el, acolo sus. În casă e mizerie. Fierbea la câini, avea câini mulți. Soțul meu i-a făcut un gard înalt. Are un gard de 3-4 metri, din bolțari”.

„Am auzit că le-a pus formol la gură”

Femeia a vorbit și despre zvonurile legate de modul în care bărbatul ar fi dus la bun sfârșit oribilele crime: „Am auzit că le-a luat, le-a pus formol la gură la ocazie, a adus-o acasă a legat-o de masă, că-i plăceau filmele de groază lui. Asta am auzit și noi vă dați seama, ce vorbește toată lumea”.

Cele două adolescente din județul Olt, de 15 și 19 ani, au dispărut la trei luni distanță, însă ambele nu au mai fost găsite după ce s-au urcat într-o mașină la ocazie. 

Ieri, autoritățile au efectuat, timp de mai mult de 8 ore, perchiziții la domiciliul suspectului, unde au fost găsite oseminte calcinate, dar și pungi de carne în congelator și, potrivit unor surse, niște bijuterii care aparțineau Alexandrei, a doua victimă. 

 

citește și...