Dezvăluiri incendiare despre noul iubit al Mariei Constantin! Bărbatul ar fi încă însurat

21.03.2020, 13:28
Dezvăluiri incendiare despre noul iubit al Mariei Constantin! 

Maria Constantin nu are deloc în dragoste! Solista de muzică populară a trecut prin două divorțuri, s-a despărțit recent de fostul fotbalist Dacian Varga, iar acum se zvonește că s-ar iubi cu un bărbat însurat.

Dezvăluiri incendiare despre noul iubit al Mariei Constantin!

În plus, fosta soția a lui Marcel Toader ar fi cântat la botezul copilului noului iubit și al actualei soții a bărbatului, scrie Spynews.ro.

Totul s-ar fi terminat cu mare scandal, iar soția înșelată ar fi bătut-o pe Maria Constantin la o petrecere. De asemenea, actualul iubit al artistei ar fi părăsit căminul conjugal și s-ar fi mutat împreună cu Maria.

Lucrurile stau, însă, altfel! Apropiații cântăreței au aruncat bomba și au mărturisit că iubitul ei nu s-a despărțit de soție. Conform sursei citate mai sus, Maria Constantin și bărbatul se cunosc de mai multă vreme.

Maria Constantin a mai fost căsătorită cu Ciprian Tapota, cu care are și un băiețel, dar și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a murit în 2019, la doar 56 de ani, în urma unui infarct. La începutul acestui an, solista s-a despărțit și de Dacian Varga. Cei doi formau un cuplu de aproape doi ani.