Dezvăluiri din viața lui Zarug. ”Mi-am făcut singur viața un calvar”

02.03.2022, 12:54
Dezvăluiri din viața lui Zarug. ”Mi-am făcut singur viața un calvar”
Dezvăluiri din viața lui Zarug. ”Mi-am făcut singur viața un calvar”

Zarug a fost invitat la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, unde a vorbit deschis despre viața sa sentimentală. Acesta a mărturisit că a trecut prin decepții. ”Mi-am făcut singur viața un calvar, îndrăgostindu-mă de cine care nu avea cum să-mi răspundă sentimentelor pentru că nu era în aceeași schimă”, a dezvăluit acesta.

Mihai Dan Zarug este numele său complet și este de profesie designer vestimentar. Zarug a concurat la ”Asia Express”, sezonul patru, alături de Lorelei Bratu.

Invitat la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, Zarug a dat detalii din viața sentimentală. Prima sa dragoste a fost una neîmpărășită.

Dezvăluiri din viața lui Zarug. ”Cred că eu am greșit, cumva sau amândoi. Eu nu am avut curajul în ceea ce-mi doresc, iar pe el îl flata atenția”

”Nu era vorba de dragoste neapărat. Era vorba de un băiat dintr-un oraș de provincie, cu zero experiență în privința afectelor, căruia îi dăduse un alt băiat mai multă atenție decât altul, dar nu din punct de vedere sexual și bineînțeles că acel băiat provincial s-a îndrăgostit prostește și după care și-a făcut viața un calvar. Mi-am făcut singur viața un calvar, îndrăgostindu-mă de cineva care nu avea cum să-mi răspundă sentimentelor pentru că nu era în aceeași schimă. Demersul de a-mi schimba cu totul viața i-o datorez și acestui băiat, a făcut-o și ca să scap.

Eram destul de fraier. Cum e orice tânăr, foarte tânăr, cu zero experiență, când se îndrăgostește prima oară. Era simpatică toată dinamica aia. Nu era reciproc sentimentul ca sexualitate vorbind, dar sufletește era o apropiere foarte simpatică. Am petrecut foarte mult timp împreună. Cred că eu am greșit, cumva sau amândoi. Eu nu am avut curajul în ceea ce-mi doresc, iar pe el îl flata atenția. Nu i-am spus niciodată că-l plac, dar știau toți prietenii”, a detaliat Zarug, notează wowbiz.ro.


Ulterior, Zarug a plecat în Franța, unde a cunoscut pe altcineva: ”A durat un an, dar eu nu o pot considera relație. Eu pe băiatul ăla care făcea crize de isterie l-am folosit ca să-l uit pe celălalt. El era chinez, ne-am cunoscut prin colegii de școală”.

citește și...