Dezvăluiri cutremurătoare la 8 ani de la moartea Mălinei Olinescu! Ce a declarat mama regretatei solistei

17.12.2019, 17:15
Dezvăluiri cutremurătoare la 8 ani de la moartea Mălinei Olinescu! Ce a declarat mama regretatei solistei
Dezvăluiri cutremurătoare la 8 ani de la moartea Mălinei Olinescu!

Au trecut 8 ani de la moartea Mălinei Olinescu! Artista a decedat în decembrie 2011, după ce s-a sinucis aruncându-se de la etajul 6 al blocului unde locuia. Avea doar 37 de ani.

Dezvăluiri cutremurătoare la 8 ani de la moartea Mălinei Olinescu!

Moartea ei a ridicat multe semne de întrebare, iar cea mai afectată a fost mama acesteia, Doina Spătaru.

La momentul respectiv, se zvonea că suferă de depresie după divorț și lua medicamente pentru a-și trata afecțiunea. Deși își refăcuse viața alături de alt bărbat, Mălina Olinescu amenința destul de des că se va sinucide, ceea ce a și făcut până la urmă.

Pentru că decesul ei a fost unul violent, procurorii au solicitat un raport medico-legal. La 8 ani de la moartea Mălinei Olinescu, mama ei a acceptat ideea că fiica sa a ales să își încheie socotelile cu viața.

‘La un moment dat, am primit de la Procuratură dosarul anchetei. Stiți, atunci la moartea sa, procurorii au venit acasă și au ridicat probe. Au luat telefonul și calculatorul ei si au verificat activitatea sa din acea noapte. Acolo, din convorbirile ei cu Sebi, acel băiat cu care ea era de vreo trei ani, s-a văzut că ei aveau unele discuții. În raportul de la Procuratură scrie clar că totul s-a întâmplat între 12.30-12.45 noaptea. Ei bine, în urma cu 5 minute, ea îi telefonase lui și apoi îi trimisese un mesaj. În sâmbăta aceea, în ziua de dinainte, Mălina avusese o criză puternică și el, iubitul, nu i-a răspuns, așteptând să îi treacă. Este clar că fata mea a trimis acel mesaj, nu încape îndoială, dar este posibil sa-l fi trimis pe fondul medicamentelor.

Un alt lucru important care m-a pus pe gânduri mi-a fost spus de procurorul de caz. Mi-a zis că s-au găsit urme pe balustradă. Nu alte urme, urmele ei, dar urme dinamice. S-au folosit substanțe speciale și așa le-au văzut. Așa că, eu nu pot să zic nici așa, nici așa. Uneori, înclin să cred ce mi-a spus procurorul, alteori pendulez gândindu-mă că totul se poate să se fi întâmplat pe fondul medicației’, a declarat Doina Spataru pentru Wowbiz.

Mălina Olinescu încercase să se sinucidă și în 2007, când a luat o supradoză de medicamente. Atunci, medicii au făcut eforturi uriașe pentru a o salva.

Nu există un vinovat. Nu e nici vina lui, nici a Mălinei. El nu era pregătit și ea era prea firavă și delicată pe partea emoțională. Voia pe cineva, voia să stie că e protejată. Am dus-o la doctor, am dus-o la preoți. Credeti-ma, noi toți am făcut tot ce am putut, dar așa a fost cu ea. Ea nu a fost singură, dar uneori așa se simțea. În acești trei ani ai lor de iubire au fost multe episoade de convulsii. Exista și diferența asta de vârstă între ei doi, de vreo 12 ani, nu mai știu, dar și o diferență de gândire și de a vedea viața. Mălina voia o relație stabilă, căsătorie și copil, iar el era nepregătit pentru toate acestea. Mălina a forțat prea mult ca să iasă cum voia ea’, a mai povestit Doina Spătaru.

citește și...