Dezvăluiri BOMBĂ despre viața lui Cristi Borcea în pușcărie! Refuză să mai muncească și toată ziua a ajuns să facă asta

05.07.2019, 11:35
Dezvăluiri BOMBĂ despre viața lui Cristi Borcea în pușcărie! Refuză să mai muncească și toată ziua a ajuns să facă asta
Borcea are de executat o pedeapsă de 5 ani

Dacă în perioada în care era încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă Cristi Borcea muncea, între timp fostul acționar dinamovist și-a schimbat stilul de viață din spatele gratiilor. De când a ajuns pentru a doua oară în pușcărie, Borcea nu mai are activitate și petrece timpul în celulă, alături de colegii săi.

Aflat în prezent la Rahova, fostul acționar de la Dinamo nu mai ține cont de beneficiile pe care i le aduce orice zi de muncă prestată după gratii și preferă să joace table de dimineața până seara.

A ajuns campion la table în celulă

„De când e la Rahova nu a cerut să muncească. A și fost întrebat dacă vrea să-și exercite acest drept. Nimeni nu-l poate obliga să facă ceva dacă nu vrea. Așa, cât e ziua de lungă, deținutul (n.r. Cristi Borcea), freacă tablele. Joacă cu colegii de cameră care spun că e cel mai bun, că e campion”, au declarat surse din penitenciar pentru Libertatea.

Unul dintre motivele care l-ar fi putut face pe Borcea să stea departe de muncă îl reprezintă problemele sale medicale. De-a lungul anilor, după multe controale de specialitate, în dosarul său s-au adăugat boală cardiacă ischemică, by-pass coronarian, insuficiență cardiacă, hipertensiune, intoxicație cu metale grele, insomnie, displipidemie.

Borcea a prejudiciat statul cu 28 de milioane de euro

Borcea a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor. Conform procurorilor DNA, fostul acționar de la Dinamo a prejudiciat statul român și Constanța cu aproximativ 28 de milioane de euro.

În iulie 2018, el a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava, după ce ispășise 4 ani din cei 6 ani și jumătate, condamnare din Dosarul Transferurilor.

citește și...