Dezvăluire cutremurătoare din partea mamei Luizei Melencu! ‘Am trecut pe la casa lui Dincă înainte ca poliția să intre prima oară acolo’

05.01.2020, 14:46
Dezvăluire cutremurătoare din partea mamei Luizei Melencu! 'Am trecut pe la casa lui Dincă înainte ca poliția să intre prima oară acolo'
Dezvăluire cutremurătoare din partea mamei Luizei Melencu! 

Noi detalii șocante continuă să iasă la iveală în cazul Caracal! Mama Luizei Melencu, tânăra de 18 ani dispărută în luna aprilie 2019, a aruncat bomba la început de an.

Dezvăluire cutremurătoare din partea mamei Luizei Melencu!

Monica Melencu a mărturisit că a trecut pe lângă casa lui Gheorghe Dincă în momentul în care autoritățile așteptau în fața porții criminalului ordinul de a o salva pe Alexandra Măceșanu.

Pe 26 iulie 2019, la ora 06:45, polițiștii se pregăteau să facă percheziții la domiciliul lui Gheorghe Dincă. Aceștia au fost alertați de tânăra Măceșanu, care sunase la 112.

Fix în aceeași zi, la aceeași oră, prin fața casei lui Dincă au trecut cu mașina mama și bunicul Luizei Melencu. Inițial nu și-au dat seama ce se întâmplă, dar l-au recunoscut pe procurorul Vasilescu de la DIICOT Craiova, cel care se ocupa și de dosarul Luizei.

De altfel, bunicul Luizei Melencu a vrut să îl confrunte pe procuror atunci, după ce l-a pus pe lista principalilor suspecți în cazul dispariției tinerei de 18 ani.

‘La Caracal, la 6 fără un sfert, dânsul era în fața porții. Noi am trecut pe acolo, urma să mergem la București, la un interviu. Când am trecut cu tatăl meu prin fața casei groazei, cum se zice, noi am văzut că era chiar o învălmășeală, erau 10-15 mașini de jandarmi. I-am zis tatălui meu că e și domnul Vasilescu. Dânșii așteptau pur și simplu ca niște câini, lângă poartă. Așteptau să se trezească, să-și bea cafeaua domnul Dincă.

Erau lângă poartă, așteptau, era 6 fără un sfert în momentul în care eu am trecut. Tatăl meu, pot să vă zic, a făcut un gest foarte urât – a vrut să deschidă să-l înjure… Noi am crezut că ei fac o descindere, probabil… atunci am realizat că ceva s-a întâmplat. Noi ne-am continuat drumul la București. Vasilescu nu ne-a văzut, noi eram în mașină’, a povestit mama Luizei Melencu, într-un reportaj realizat de TVR.

‘Stăteau foarte frumos oamenii… În momentul zero trebuia să fi intrat, era vorba de viața Alexandrei. Încă odată au dezamăgit oamenii ăștia. Era și Vasilescu acolo. (…)Am presimțit că acel domn procuror Vasilescu nu este în regulă. Tot timpul ne punea întrebări fără nici un interes aproape în legătură cu cazul. Întrebări fără sens’, a adăugat și bunicul Luizei Melencu.

citește și...