Dezmăț total la petrecerea burlăcițelor organizată de Brigitte Pastramă! Imagini cu distracția fostei soții a lui Ilie Năstase

05.07.2019, 17:39
Dezmăț total la petrecerea burlăcițelor organizată de Brigitte Pastramă! Imagini cu distracția fostei soții a lui Ilie Năstase
Briggite a organizat petrecerea la piscina casei sale

Briggite Pastramă a avut parte de o petrece a burlăcițelor de zile mari, alături de cele mai bune prietene. Deși este ocupată cu pregătirile pentru multașteptata nuntă, a treia din viața sa, fosta soție a lui Ilie Năstase s-a distrat și a uitat de griji!

Bruneta a ales să organizeze petrecerea acasă, probabil pentru a putea fi cât mai relaxată și departe de ochii presei. Alături de invitatele sale, printre care se numără Diana Milionăreasa, Oana Roman și Ioana Filimon, Brigitte a îmbracat un costum de baie senzual și distracția la piscină a început. 

Brigitte și prietenele ei au dansat pe manele

La petrecerea burlăcițelor s-au băut licori scumpe și s-au ascultat manele, pe care tinerele s-au mișcat provocator, în frunte cu viitoarea mireasă. Deși prezent la petrecerea burlăcițelor, Florin Pastramă nu a luat parte efectiv la distracție, rămânând observator de pe margine. 

Cei doi, care și-au început relația pe platourile de filmare ale unei emisiuni TV, s-au cununat civil pe 27 mai și pe 7 iulie vor avea loc cununia religioasă și petrecerea de nuntă.

Vezi aici o înregistrare de la petrecere.

 

citește și...