Detaliile care aruncă în aer cazul Caracal! Filmarea care arată cine este, în realitate, Gheorghe Dincă

13.09.2019, 16:02

Bombă în cazul Caracal! Un jurnalist italian face lumină şi spune cine este cu adevărat Gheorghe Dincă.

Detaliile care aruncă în aer cazul Caracal! Filmarea care arată cine este, în realitate, Gheorghe Dincă

În urmă cu ceva timp a fost filmat un reportaj exploziv la marginea oraşului italian Bari, care avea ca scop principal traficul de minori. În filmările realizate de un celebru jurnalist din Italia la vreme respectivă apare Gheorghe Dincă.

În faţa anchetatorilor, bărbatul de 66 de ani a mărturisit că nu a făcut niciodată trafic de persoane, deşi apropiaţii lui susţin că asta a făcut atunci când se afla în Italia. Pe imaginile filmate în Italia apare Dincă cu încă o femeie neidentificată. Zona aceea este cunoscută ca fiind raiul proxeneților și al traficanților de minori.

“Erau trei rulote parcate acolo, la marginea oraşului Bari. Două rulote erau goale, doar cu nişte paturi. În cealaltă era o doamnă, cu domnul Dincă”, a declarat jurnalistul Rok Xavi, pentru România TV.

Mai mult de atât, bărbatul a recunoscut că persoana din imaginile filmate în Italia este Gheorghe Dincă.

Familia Alexandrei Măceşanu cred că fiica lor este în viaţă şi au depus mai multe solicitări la DIICOT. Printre acestea fiind o expertizare a lui Gheorghe Dincă din care să reiasă dacă acesta este apt sexual.

‘Noi nu credem că Dincă este ucigașul Alexandrei. Mai mult, credem că există șanse mari să fie în viață. Am solicitat și o expertiză la INML pentru a vedea în ce măsură Gheorghe Dincă era apt sexual. Gheorghe Dincă a declarat că el nu a violat-o. Alexandra la 112 a spus că a fost violată.

Este o chestiune cât se poate de serioasă. Eu am convingerea că în acele 24 de ore, în acea casă, s-au aflat și alte persoane și că dacă s-a efectuat un viol asupra Alexandrei, nu l-a efectuat Gheorghe Dincă’, a spus  Alexandru Cumpănaşu.

citește și...