Detalii uluitoare din viața „Regelui cocainei din Iași”. Bărbatul a fost reținut de poliție

12.12.2019, 11:12
Detalii uluitoare din viața „Regelui cocainei din Iași”. Bărbatul a fost reținut de poliție
Detalii uluitoare din viața „Regelui cocainei din Iași”

După ce Florin Vais a fost reținut de poliție, detalii uluitoare din viața „Regelui cocainei din Iași” au ieșit la iveală. Iată cum trăia și cum acționa ilegal bărbatul. 

Interlopul Florin Vais, supranumit “Regele cocainei din Iași”, a fost reținut de procurorii DIICOT la finalul săptămânii trecute, după un flagrant. El a fost surprins în timp ce a primit un colet din Italia, scrie Ziarul de Iași. Vais și-a transportat cocaina în valoare de 10.000 de euro cu autocarul. 

Detalii uluitoare din viața „Regelui cocainei din Iași”

Presa locală scrie că individul este supranumit Regele cocainei pentru că aducea în Iași cea mai pură cocaină și că avea legături strânse cu clanul Corduneanu. 

Paravanul care ascundea traficul de droguri era o afacere de vânzare-cumpărare autoturisme de lux, iar drogurile cu care a fost prins zilele trecute erau, de asemenea, ascunse în piese auto. 

„În noaptea de 7 spre 8 decembrie, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, împreună cu procurorii DIICOT Iaşi, au organizat o acţiune de prindere în flagrant a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc. Astfel, un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost surprins în flagrant delict în timp ce ar fi primit un colet care ar fi conţinut droguri de mare risc, provenite din Italia. În vederea documentării activităţii infracţionale a acestuia, la data de 8 decembrie poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Iaşi şi Botoşani, iar cinci persoane au fost aduse la audieri. Faţă de bărbatul de 42 de ani, cercetat pentru introducerea în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc, procurorii DIICOT Iaşi au dispus reţinerea pentru 24 de ore. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi de sprijinul poliţiştilor de combatere a criminalităţii organizate din Botoşani şi a jandarmilor din Iaşi”, au precizat reprezentanții Poliției Iași, citați de Știrile Pro TV.

citește și...