Detalii șocante în cazul pacientei arse de la Spitalul Floreasca! Ce a ieșit pe camerele video din sala de operație

31.12.2019, 13:24
Detalii șocante în cazul pacientei arse de la Spitalul Floreasca! Ce a ieșit pe camerele video din sala de operație
Detalii șocante în cazul pacientei arse de la Spitalul Floreasca! 

Cazul pacientei arse de la Spitalul Floreasca scoate la suprafață detalii șocante! Femeia bolnavă de cancer a fost incendiată accidental pe masa de operație săptămâna trecută.

Detalii șocante în cazul pacientei arse de la Spitalul Floreasca!

Luni, 30 decembrie 2019, chirurgul Mircea Beuran a fost audiat după moartea pacientei, scrie digi24.ro. Femeia de 66 de ani a decedat după ce în timpul operației s-a folosit un dezinfectant cu o cantitate de alcool mult prea mare.

La operație au participat trei medici. Acum, anchetatorii încearcă să stabilească cauzele exacte ale accidentului și au fost îngroziți când au privit imaginile de pe camerele video amplasate în sala de operație. Degeaba au încercat cadrele medicale să stingă focul, pacienta a ars ca o torță.

“Imaginile sunt analizate cu atenție și au fost deja vizualizate de mai multe ori. Sala arată normal din fericire, aparatul a fost ridicat de către specialiștii de la secția criminalistică”, a declarat ministrul sănătății, Victor Costache.

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere în sala de operaţie de la Spitalul Floreasca în care o femeie a luat foc.

‘Filmul evenimentelor este lămurit pentru Corpul de control. Cauzalitatea lor este încă de evaluat. Imaginile vă pot afecta emoțional. Se vede filmul evenimentelor, intervenția chirurgicală care s-a desfășurat, în cadrul căreia s-a produs accidentul cu incendiul și cu participarea ficărui membru al echipei. Este o filmare care lămurește foarte mult lucrurile. 

Este evident că a fost folosit un biocid care era inadecvat, care era destinat dezinfecției mâinilor personalului care lucrează în sala de operații. Acest biocid este cu un grad ridicat de inflamabilitate’, a spus Horațiu Moldovan, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, la TVR 1.

citește și...