Detalii șocante în cazul mezzosopranei de la Iași! Cine este amanta soțului Mariei Nicoară

16.05.2020, 20:13
Detalii șocante în cazul mezzosopranei de la Iași! Cine este amanta soțului Mariei Nicoară

Ancheta se complică în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Solista de Opera Naţională din Iaşi se zbate între viață și moarte pe un pat de spital, după ce a ajuns în stare gravă, luni dimineață, 11 mai. Aceasta ar fi căzut pe scările din casă și s-a ales cu traumatisme multiple la cap, coloană și picioare.

Detalii șocante în cazul mezzosopranei de la Iași! Cine este amanta soțului Mariei Nicoară

Principalul suspect ar fi soțul femeii, Codrin Nicoară, care a fost deja audiat de oamenii legii. Bărbatul este pus la zid că nu ar fi dus-o imediat la spital pe soția lui, ci ar fi trecut 8 ore până a ajuns pe mâna medicilor.

Acum, procurorii care se ocupă de cazul sopranei vin cu noi detalii! A apărut un personaj-cheie care ar putea să elucideze misterul în cazul accidentului suferit de Maria Nicoară.

Se pare că soțul ei ar avea o amantă, care a fost deja audiată de anchetatori, scrie bzi.ro. 

Este vorba despre o femeie din comuna Aroneanu, județul Iași, cu care Codrin Nicoară ar avea o relație de mai multă vreme. Conform sursei citate mai sus, femeia a recunoscut că avea o relație amoroasă cu soțul Mariei, iar artista ar fi știut de tot amantlâcul.

Momentan nu se cunosc motivele pentru care artista mai locuia în aceeași casă cu soțul său, deși acesta avea o relație extraconjugală.

Pe de altă parte, apropiații celor doi soți au mărturisit că mariajul lor unul tensionat și că mezzosoprana și partenerul ei nu mai împărțeau aceeași cameră.

Maria Macsim Nicoară, în continuare în stare gravă

Mai mult de atât, Codrin Nicoară obișnuia să aibă un temperament vulcanic cu soția sa chiar și în public. În prezent, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Din nefericire, starea de sănătate a mezzosopranei nu s-a ameliorat deloc în ultimele zile. Ea se află internată în comă la spitalul de Neurochirurgie din Iași. Deși medicii fac eforturi mari pentru a o salva, se pare că organele ei au început să cedeze.

Maria Macsim Nicoară a fost adusă la spital prea târziu pentru a i se putea acorda îngrijirile medicale necesare recuperării.