Detalii șocante în cazul Alexandrei Măceșanu! Polițistul care a vorbit la telefon cu tânăra a ascuns detalii importante din anchetă 

22.11.2019, 17:36
Detalii șocante în cazul Alexandrei Măceșanu! Polițistul care a vorbit la telefon cu tânăra a ascuns detalii importante din anchetă 
Polițistul care a vorbit la telefon cu tânăra a ascuns detalii importante din anchetă 

Cazul Caracal se complică tot mai mult! Ultimul om care a vorbit cu Alexandra Măceșanu la telefon, nu mai puțin de 20 de minute, a fost comisarul Constantin Pistol.

Polițistul care a vorbit la telefon cu tânăra a ascuns detalii importante din anchetă

Bărbatul a declarat în fața procurorilor că adolescenta răpită și violată de Gheorghe Dincă i-a spus că se află în cartierul Protoșeni, nu Bold, așa cum comunicase ulterior la 112.

La audieri, polițistul Pistol nu a declarat că a vorbit de pe un telefon privat cu adolescenta de 15 ani.

De ce polițistul Constantin Pistol nu a recunoscut că a vorbit de pe un telefon privat cu tânăra

Forțele de ordine care au căutat-o pe Alexandra Măceșanu s-au contrazis în fața procurorilor Secției pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ).

Nicolae Alexa, adjunct al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, cel care a căutat mașina lui Dincă cu interlopii, a declarat că a vrut să reclame la 112 un scandal inexistent pentru a intra în casa criminalului, dar procurorul Cristian Popescu nu l-a lăsat.

Și Ionuț Sîrbu, tot angajat al Poliției Olt, a spus că a vrut să pătrundă noaptea în casa lui Dincă, dar nu i-a fost permis acest lucru. Atât, Nicolae Alexa, cât și Ionuț Sîrbu, au ajuns pe strada lui Dincă la aproape 6 ore de la apelul fetei.

‘Am propus să găsim un pretext ca să intrăm în curte și în casă. Chiar eu am vrut să sun la 112, invocând o ceartă conjugală, ca să putem intra, dar procurorii n-au fost de acord’, a declarat Nicolae Alexe procurorilor Secției Speciale, scrie Libertatea.ro. 

Mai mult de atât, la dosar apar și declarațiile polițistului Constantin Pistol, șeful Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Caracal.

Din primele informații, se pare că el nu a declarat tot în legătură cu Alexandra Măceșanu. Bărbatul a omis să le spună procurorilor că în ziua în care tânăra era căutată, el a vorbit de pe telefonul unui coleg cu fata de 15 ani.

În plus, polițistul nu a specificat că Alexandra i-a indicat faptul că Dincă a dus-o cu mașina în apropierea Liceului Mihai Viteazul.

Acum, procurorii au o misiune grea. Să afle de ce Constantin Pistol nu le-a spus că a vorbit de pe un telefon privat cu Alexandra Măceșanu.

citește și...