Detalii șocante despre juristul care și-a ucis cu sânge rece soția educatoare! Ce spun vecinii despre viața celor doi

17.08.2021, 14:09
Detalii șocante despre juristul care și-a ucis cu sânge rece soția educatoare! Ce spun vecinii despre viața celor doi
Detalii șocante despre juristul care și-a ucis cu sânge rece soția educatoare! Ce spun vecinii despre viața celor doi

Apar detalii șocante despre juristul care și-a ucis cu sânge rece soția educatoare! Femeia voia să divorțeze după 20 de ani de căsnicie. Polițiștii au reușit să-l prindă pe bărbatul care a fugit de la locul crimei. 

Valentin Faur a fost prins în fața unui service auto din Capitală, nu departe de casa în care a fost comisă crima. Bărbatul și soția lui aveau două fete împreună. Din cauza numeroaselor scandaluri, femeia, educatoare la o grădiniță, a vrut să divorțeze.

Detalii șocante despre juristul care și-a ucis cu sânge rece soția educatoare

Mariajul celor doi era unul tumultuos. Apropiații lor susțin că bărbatul era extrem de gelos, cu toate că aveau două fete împreună și părea că nu le lipsește nimic. Femeia  în vârstă de 48 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori chiar în propria locuință, zilele trecute.

“M-am mutat aici în 2000. Ei cam atunci și-au făcut casă, dar în intervalul asta nu am vorbit niciodată cu el, nici cu ea. Cu fetele am vorbit, fetele veneau, că am și eu niște nepoți și venea fața cea mică și se juca cu nepoții”, a spus un vecin, scrie stirileprotv.ro.

Criminalul era de profesie jurat, însă de aproximativ 4 ani nu mai lucra. Singura care se ocupa de cheltuielile casei era Liliana, femeia ucisă. Femeia era educatoare la o grădiniță din sectorul 2, cu predare în limba engleză.

Cei doi se certau destul de des

Se pare că bărbatul nu avea rețineri nici în fața vecinilor. El devenea deseori violent și se certa cu soția sa chiar în plină stradă. În ultima perioadă, femeia ceruse mai multe ordine de protecție împotriva lui. Și fiica cea mare a bărbatului avea în vigoare un ordin de protecția împotriva tatălui său.

“Omul acesta și-a făcut numărul. Și-a făcut damblaua, a zis în mintea lui tulbure, bolnavă, că gata, i-a pus cruce, că nimeni nu trebuie să aibă pe soția lui și gata, nu o să mai facă nici un rău pentru că s-a trezit din nebunia asta cât de cât. Intervine instinctul de conservare, el se simte acum ca un animal hăituit încolțit, poate îndeajuns de deștept”, susțin specialiștii.

citește și...