Detalii picante despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink! Cu ce va rămâne vedeta după divorț

02.08.2021, 14:36
Detalii picante despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink! Cu ce va rămâne vedeta după divorț

Vestea că Monica Gabor și Mr. Pink s-ar fi despărțit a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi nu ar mai forma un cuplu, deși erau împreună de 10 ani.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a șters deja toate pozele cu afaceristul chinez de pe Instagram, lucru care a alimentat și mai mult zvonurile că ar fi pus punct relației. Momentan, cei doi nu au confirmat că și-ar fi spus adio.

Detalii picante despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink!

Tatăl Monicăi Gabor, Emil Gabor, mărturisea, înainte de a muri, că fiica lui nu a putut veni în România atât de des din cauza unor acte care nu au fost gata după căsătoria cu Mr. Pink.

“Monica nu a putut veni în ţară, nu a putut ajunge că sunt nişte legi la americani. Îi trebuie acte definitive şi încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum.”, a declarat bărbatul pentru Ciao.

În urmă cu ceva timp, Monica Gabor făcea declarații despre viața pe care o duce în America. Șatena povestea că locuiește într-o casă luxoasă, construită pe placul lui Mr. Pink.

“Ca să fiu sinceră, el s-a ocupat de tot. A făcut chiar şi un living special pentru mine şi am apreciat că a luat picturi cu figuri religioase, pentru că ştie că sunt catolică şi a încercat să-mi creeze un spaţiu familiar.

Dar eu n-am avut nicio pretenţie. Personal, i-am adus o fructieră din România, ceva vintage şi drăguţ, care i-a plăcut foarte mult. I-am luat-o când ne-am cunoscut, pentru că îi place stilul european. Are mobilier franţuzesc, candelabru Baccarat, dacă ar fi aici ţi-ar explica în detaliu.”, declara Monica.

Ce avere are Mr. Pink

Se pare că relația lor nu era una tocmai ok. Paul Mantea, milionarul care a ajutat-o pe Monica Gabor când a ajuns în America, a dezvăluit că Mr. Pink o ținea din scurt pe aceasta. Monica Gabor era nevoită să ducă o viață plină de restricții.

“Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea.”, a spus acesta potrivit viva.ro.

Presa internațională a relatat faptul că Mr. Pink are o avere impresionantă de aproximativ 4,9 milioane de dolari. Acești bani provin din afacerile sale.

Dacă cei doi ar divorța, Monica Gabor nu ar avea dreptul la averea lui. În plus, ea a mărturisit că nu ar avea pretenții la bunurile lui Mr. Pink, iar singurele lucruri cu care ar rămâne sunt cadourile primite în cei 10 ani de relație.

citește și...