Detalii neștiute din viața Eugeniei Vodă de la emisiunea „Profesioniștii”

18.10.2019, 15:24
Detalii neștiute din viața Eugeniei Vodă de la emisiunea „Profesioniștii”
Detalii neștiute din viața Eugeniei Vodă de la emisiunea „Profesioniștii”

Eugenia Vodă este binecunoscută de publicul din România ca realizatoare a emisiunii „Profesioniștii”, pe care o prezintă încă din 2000. Vedeta a oferit recent un interviu în care a dat detalii neștiute despre viața sa. 

Considerată unul dintre cei mai buni oameni de televiziune din România, Eugenia Vodă a avut întotdeauna invitați de marcă în emisiune, adevărați profesioniști în domeniul lor de activitate. 

Pe cât de multe interviuri a luat realizatoarea, pe atât de puține a oferit, de-a lungul timpului, fiind o persoană foarte discretă. 

Detalii neștiute din viața Eugeniei Vodă

Născută în 1959 la Sighișoara, Eugenia Vodă a fost sfătuită de tatăl său să urmeze Facultatea de Drept și să devină avocat, la fel ca el. Ea a ales, însă, să dea la UNATC, secția teatrologie-filmologie, unde a intrat prima și de unde a ieșit critic de film. 

A încercat de-a lungul timpului mai multe afaceri, însă în cele din urmă a intrat în televiziune. După ce a realizat emisiuni de film, a început să prezinte emisiunea „Profesioniștii”. Eugenia Vodă este extrem de implicată în proiect, iar la un moment dat a declarat că își pregătește singură emisiunile și nu pleacă de la montaj până nu este totul gata. 

Realizatoarea TV a mărturisit, în urmă cu mai mulți ani, ce stă în spatele emisiunii sale: „Vorba cuiva, «sunt de-acord să fiu modest, dar să se știe! » Secretul succesului, în toate emisiunile de genul ăsta, depinde de însăși structura moderatorului. Altfel, ce rămâne? O masă și două scaune așezate față-n față. Mi s-a întâmplat să mi se strângă inima, uitându-mă întâmplător la televizor și văzându-mi un fost invitat, prezent în altă emisiune, prost filmat și pus într-o postură penibilă. Prin natura mea, sunt o perfecționistă, deci niciodată nu pot fi total mulțumită de ceea ce fac; singurul lucru de care sunt absolut sigură e că nu mi-am trădat invitații, totdeauna am căutat să scot «ce e bun în om»”. 

Soțul Eugeniei Vodă este milionar

Realizatoarea TV este căsătorită cu Adrian Lustig, prozator, dramaturg, scenarist de film și om de afaceri de succes, care a adunat bani frumoși de-a lungul timpului, așa că este milionar. 

„Am realizat că banii înseamnă ceva doar când nu-i ai: între a câștiga o sumă mare de bani și a mă bucura în liniște de o carte, aș alege, de departe, cartea. De multe ori, exasperată de hărțuirea cotidiană, mă gândesc că aș fi în stare să dau bani numai ca să fiu lăsată în pace!”, a mai spus Eugenia Vodă. 

citește și...