Detalii necunoscute despre fiica Narcisei Suciu. ”A și fost aleasă miss în orașul în care locuim”

05.05.2021, 12:24
Detalii necunoscute despre fiica Narcisei Suciu. ”A și fost aleasă miss în orașul în care locuim”

Binecunoscuta artistă Narcisa Suciu a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre fiica sa, Daria.

Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu este căsătorită cu Veikko Miettinen. Artista este mama unei fete foarte reuşite, pe nume Daria.

Artista a vorbit despre fiica sa într-un interviu pe care l-a acordat pentru libertatea.ro. Vedeta a explicat cum s-a comportat Daria în momentul în care în presă au apărut știri despre ea.

Detalii necunoscute despre fiica Narcisei Suciu. ”Am găsit-o plângând foarte tare și m-am speriat”

”Daria doar asta a auzit: uite cum arată! Așa a crescut, auzind numai lucruri despre felul în care arată, și a ajuns să fie foarte conștientă de corpul ei. Eu nici măcar nu mi-am dat seama cât contează, până la un moment dat, când a început să slăbească foarte tare. Mie, fiind o mamă tânără, îmi plăcea cum arăta. A și fost aleasă miss în orașul în care locuim, dar, la un moment dat, am găsit-o plângând foarte tare și m-am speriat. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și mi-a zis: „Nu pot să-ți spun, pentru că o să te superi pe mine“. După multe rugăminți, într-un final mi-a zis: „Eu nu găsesc nimic frumos la felul în care arăt, nu-mi place nimic“, a povestit Narcisa Suciu.

”Eu m-am uitat la ea și am început să râd: „Fetița lu mama, mânii pe Dumnezeu, cum să spui așa ceva? Eu n-am fost cea mai frumoasă din clasa mea, nici din școala mea, nici măcar din casă, dar am știut dintotdeauna că am ceva al meu și că nu-i nimeni ca mine. Pe tine te-au ales oamenii ăștia din oraș miss“. „Bine, dar eu nu mă compar cu fetele din oraș.“ „Dar cu cine te compari?“”, a completat artista.

”Atunci erau foarte la modă surorile Hadid. „Uită-te la Gigi Hadid“, mi-a zis. „Fetița lu mama, dar tu ai văzut-o pe Gigi Hadid în fața ochilor tăi? Ai văzut-o dimineața? Tu nici nu știi cum arată Gigi Hadid, tu știi cum arată o poză cu Gigi Hadid. Și de ce te compari tu cu un model? Asta e meseria ei: să arate bine. De ce e asta important pentru tine?“ Știi ce mi-a zis? „Pentru că întotdeauna văd în ziare: «Uite cum arată fiica Narcisei» și eu mă simt obligată să arăt într-un anumit fel.“ Când au început să scrie: „Uite ce frumoasă e fiica Narcisei Suciu“, mi-a zis că ea nu-și permitea să aibă o zi în care părul să nu-i stea bine”, a încheiat cântăreața.

FOTO: Facebook Narcisa Suciu

citește și...